mirri Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam niezwykle blachy problem, ale nie moge sobie z nim za cholere poradzic. Tymczasowo jestem zmuszony do uzywania niesamowitej przegladarki microsoftu i juz pewien dosc znaczacy szczegol bardzo gra mi na nerwach. Do rzeczy. Przykladowa sytuacja. Klikam sobie na link do pliku audio ktory chcialbym zapisac na dysku. Jednak otwiera mi sie okienko "Zapisywanie do folderu tymczasowego" i gdy status dojdzie do 100% plik audio otwiera sie w winampie. Niby fajnie, ale ja chce miec te pliki zapisane. Teraz pytanie: Jak powrocic do tego 'podstawowego okienka', w ktorym mam wybor "Otwórz", "Zapisz", "Anuluj", "Szczególy"? Wspomne jeszcze, ze wpakowalem sie w to odznaczajac ta fajeczke w lewym dolnym roku tegozto okna. Pozdrawiam :mgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 z prawego uzyj opcji "zapisz element docelowy jako" :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...