Mar_lesniewski Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witam. Chciałem ostatnio kupic obudowe tylko jak pochodzilem po sklepach to dostałem zawrotu głowy od nadmiaru towaru. Chciałem kupic obudowe prosta(bez zadnych podswietlen ekranikow lcd i innych bajerów) taką prostą obudowe aby byla wydajna z przyzwoitym zasilaczem i co najwazniejsze aby byla ergonomiczna(najlepiej do wys. 41 cm). Czy ktos moze mi pomóc nie wiem podac jakis fajny model albo przynajmniej firme z ktorej obudowe warto kupic. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radco Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A o jakiej cenie mowa, ile chcesz na nią wydać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_lesniewski Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No cena taka normalna (nie bede wydawal 500zł na odudowe) cos miedzy 100-150 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 www.modecom.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...