=Fishman= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Aż wstyd sie przyznać, ale zniszczylem mojego RADEONA. Poodpadały mi podczas transportu 5 kondensatorów i 1 rezystor. Ąbym mógł spróbować naprawić karte potrzebuję zdjęcia w dużej rozdzielczośći identycznej karty. Chodze o spodnią część (tam gdzie nie ma rdzenia). moja karta to RADEON 9800 PRO SAPPHIRE 128 ramu, pełna wersja. Rdzeń R360 i nie jest na pcb od XT Bardzo praosze o pomoc, bo na gwarancji mi jej nie wymienią.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 to w czym ty to wiozłac w plecaku na roweze przez polną droge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 szczerze mówiąć to nie mam pojęcia jak do tego mogło dojść.... już nawet podejrzewałem serwis ze to oni mi taki numer wykrecili, żeby nie reklamować karty. Faktem jest że mój komp ostatnio byl dużo wożony bez obudowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Może to: http://www.ixbt.com/video2/images/ref/r980...o-scan-back.jpg ? Pasi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 może i tak, ale: Forbidden You don't have permission to access /video2/images/ref/r9800pro-scan-back.jpg on this server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Heh- faktycznie. Ale jest sposób- skopiuj adres i wklej "ręcznie" do paska adresu przeglądarki- zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 może i tak, ale: Forbidden You don't have permission to access /video2/images/ref/r9800pro-scan-back.jpg on this server.może i tak, ale: Forbidden You don't have permission to access /video2/images/ref/r9800pro-scan-back.jpg on this server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 spoko, idealnie o to wlasnie chodzilo, SERDECZNIE DZIĘKUJĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to się cieszę- powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...