^NiuNiek^ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mam pytanie spalil mi sie tv-out w grafie i mam pytanie ile trzeba czekac na wymiane badz naprawe karty i czy dostane na ten czas jakas zastepcza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcus Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Oni muszą wysłać uszkodzony sprzęt do dystrybutora czas, w jakim powinni usunąć usterkę masz chyba w gwaranci zwykle około dwóch tygodni nie sądzę żeby dali ci zastępczą kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 w tym problem ze karty gwarancyjnej brak jedynym dok gwarancyjnym przy zakupie karty graf u nich jest paragon :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 bo w mediamarkt nie musisz brac gwarancji od razu jak kupujesz. idziesz do nich z paragonem i wszystko zalatwiasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Zadzwoń do nich i zapytaj... http://www.mediamarkt.pl/kontakt.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 w mediamarkt maja podejscie sprzedac/zapomniec . . . przy takim "przemiale" ludzi interesuje ich tylko ten kto jeszcze czegos nie kupil a nie ten co juz zostawil kaske . . . ogulnie to najslabszy punkt mediamarkt jak dla mnie . . . ( wiem z doswiadczen kumpla, kupil tam laptopa choc mu odradzalem i sam zalowal ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccek Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 w mediamarkt maja podejscie sprzedac/zapomniec . . . przy takim "przemiale" ludzi interesuje ich tylko ten kto jeszcze czegos nie kupil a nie ten co juz zostawil kaske . . . ogulnie to najslabszy punkt mediamarkt jak dla mnie . . . ( wiem z doswiadczen kumpla, kupil tam laptopa choc mu odradzalem i sam zalowal ) Takie podejscie mają w wielu sklepach ja to widze juz po twarzy gdy mi sie pyta w czym moge pomoc a gośc zdaje sie wtedy myśleć: Kup, wypierdalaj i nie wracaj. Ale jesli jakiś sklep nie traktuje tak klienta to najcześciej nie długo bankrutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 w tym problem ze karty gwarancyjnej brak jedynym dok gwarancyjnym przy zakupie karty graf u nich jest paragon :/Skoro masz sam paragon, a nie minal jeszcze rok od zakupu, to jazda podbic karte gwarancyjna, a potem od razu mozesz im oddac ta karte! Bo samym paragonem chyba nie zawalczysz za wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...