Jodlasty Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Dokładnie chodzi mi czy na płycie ASUS A7V880 jest zablokowane fabrycznie czy trzeba gdzieś jeszcze w biosie ustawiać. A jak w biosie to gdzie i jak ustawić żeby było zablokowane. Kolega kupił taka płytke ale nie ma dostępu do netu i nie może zapytać. Dajcie znać użytkownicy tej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Odpowiedzi udzieliłęm tutaj: http://pclab.pl/thread49106.html Update funkcja się nazywa tak: Asynchronous Frequency Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Odpowiedzi udzieliłęm tutaj: http://pclab.pl/thread49106.html Update funkcja się nazywa tak: Asynchronous Frequency Czyli jak chcę zablokować to ustawiam na ENABLED. Tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Tak. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanka Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No nie wiem czy zablokowanie Asynchronous Frequency to ENABLED. Literalnie to brzmi: ENABLED - otwarcie asynchronicznego taktowania. Sam juz nie wiem. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Asynchroniczne taktowanie włączone włącza asynchroniczne taktowanie :D Czyli jak dasz sobie fsb 230 to pci i agp bedzie pracowalo asynchronicznie do szyny bo bedzie caly czas 33/66 a nie 38/76 :). Opcja Enable napewno włącza blokowanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...