wesoly_kowal Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Sluchajcie mam taki problem.Wczoraj mi zalozyli neta i narazie chodzi oki tzn. ze stronek sciaga sie okolo 80-90 kb/s ale nie moge uzywac programow typu e mule czy torrent:(W e mulu mam transfer z 2kb/s a torrent wogole nie chce isc:( Z Kaaza jest tez dziwnie bo znajduje mi malo plikow i bardzo malo userow ktorzy je udostepniaja np.4 a u kumpla na zwkyklym modemie kablowym znajduje ich az 97.Co mam zrobic aby mi chodzily programy p2p. Macie na to jakas rade?? PLIZ HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cnn0r Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Rowniez kilka dni temu zalozyli mi DSL'a, w IE; FG wpisalem normalnie proxy (w3cache.dialog.net.pl:8080), ale gdy probuje wpisac go w eMule'u w ustawieniach to ktora zakladke mam wybrac [socks4, Socks4a, Socks5, HTTP 1.1], ale obojetnie ktora wybiore to i tak nigdzie nie moge sie polaczyc -_-, gdy proxy nie jest wpisane lacze sie normalnie. Z torrentem ten sam problem co powyzej, w ogole nie ssa. Probowalem wpisywac ip w ustawieniach i dalej to samo. Zapore polaczenia internetowego mam wylaczona, nie uzywam zadnego firewall'a. Prosze o pomoc :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terki Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Polecam lekture http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&g...elefonia.dialog Administratorzy Dialogu nakladaja najprawdopodobniej limity na download userom korzystajacym intensywnie z lacza. Szkoda ze sam tego nie wiedzialem przed podpisaniem umowy ... moze wybral bym opcje 256. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terki Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Rowniez kilka dni temu zalozyli mi DSL'a, w IE; FG wpisalem normalnie proxy (w3cache.dialog.net.pl:8080), ale gdy probuje wpisac go w eMule'u w ustawieniach to ktora zakladke mam wybrac [socks4, Socks4a, Socks5, HTTP 1.1], ale obojetnie ktora wybiore to i tak nigdzie nie moge sie polaczyc -_-, gdy proxy nie jest wpisane lacze sie normalnie. Z torrentem ten sam problem co powyzej, w ogole nie ssa. Probowalem wpisywac ip w ustawieniach i dalej to samo. Zapore polaczenia internetowego mam wylaczona, nie uzywam zadnego firewall'a. Prosze o pomoc :arrow: Polecam zasypywac biuro obslugi i napraw reklamacjami. Bo pomoc to moga tylko oni zdejmujac nam limity. To prawda ze emule nie laczy sie poprzez proxy, sporo innych programow tez. Dobrze ze chociaz WWW dziala z proxy na przyzwoitym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...