Raptor Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Na www.guru3d.com leżą nowe Detonatory 40.52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Do kitu są. Gorszy obraz niż w 40.41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Do kitu są. Gorszy obraz niż w 40.41 Ach ta Niewidia ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Do kitu są. Gorszy obraz niż w 40.41U mnie obraz dobry jepszy niz w serii 31.XX a poza tym sa szybsze(dla win Me) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 stery są żleta i nic sie nie kwasi jak na 40.41 najlepsze detonatory w tej chwili pod gf 3 i 4 end of message :idea: ciao :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 u mnie cos sie fajfusi na tych nowych sterach nie ma zakladek itd wywala glupie bledy wiec zostalem przy 40.41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Do kitu są. Gorszy obraz niż w 40.41 Chociaż okienka chyba trochę szybciej się wyświetlają. A nad jakością obrazu można popracować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 dentki są ok-przyrost w 3dmarku raczej niewielki ale najdziwniejszy jest wzrost zw nature- z 35 na 44!!!!!!!!!(oczywiscie wsjo na deflaut) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Dla w9x/me są w porządku. Jedynie wyskakują mi błedy w zakładce. Generalnie dają przyrost mocy. W 3dmarku tylko 70 pkt, mogłoby być więcej (to chyba przez mój proc.). Gl Excess z 52xx zmiana na 54xx pkt. Co ciekawe wyniki w codecreatures u mnie teraz to 20-21fps. W grach (gta3, mafia) różnic nie zanotowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 JA się pzresiadłem z 29.41 i przyrost w 3D Mark 2001 mam ok 1000, GTA też teraz zdecydowanie lepiej chodzi. Ale co z tego skoro obraz wygląda TRAGICZNIE. Wszystko jakoś tak zamazane i wogóle jakiś taki syf. Oj Nivida leci w kulki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 JA się pzresiadłem z 29.41 i przyrost w 3D Mark 2001 mam ok 1000, GTA też teraz zdecydowanie lepiej chodzi. Ale co z tego skoro obraz wygląda TRAGICZNIE. Wszystko jakoś tak zamazane i wogóle jakiś taki syf. Oj Nivida leci w kulki. Naucz sie ustawiac w NView kolory i rozne inne parametry a potem gadaj :twisted: . U mnie po instalacji tez bylo jakos tak mdlo a po wyregulowaniu jest miod zyletka :) I przyrost w 3D Mark'u o jakies 260 pkt. Najnowsze notowania w stopce :) Czekam na wersje z WHQL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Na 30.82 mialem w 3dmarku 10920 punktow a na 40.52 12090. Co ciekawe w naturze wczesniej mialem 46 klatek a teraz 72. Zkolei w niektorych testach brak roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Na 30.82 mialem w 3dmarku 10920 punktow a na 40.52 12090. Co ciekawe w naturze wczesniej mialem 46 klatek a teraz 72. Zkolei w niektorych testach brak roznicy. U mnie na 30.82 bylo 40 w nature a teraz jest 80 ! 8O To dlatego ze w tych driverach jest glownie polozony nacisk na optymalizacje Shaderow (vertex i pixel). W pozostalych elementach chyba juz nic sie nie bedzie dalo usprawnic (no chyba ze FSAA i Anizo). Chociaz mam nadzieje ze na driverach 60.67 osiagne na tym samym sprzecie 20 000 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ZDECYDOWANIE najlepsze detonatory z jakimi się spotkałem. Jeszcze te 23.11 były OK, ale te dały naprawdę niezłego kopa. Na 31.XX miałem 10014, a teraz 11026. Oczywiście w NATURE ten skok - z 69 na 102 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 u mnie cos sie fajfusi na tych nowych sterach nie ma zakladek itd wywala glupie bledy wiec zostalem przy 40.41 Zainstaluj od nowa Winde a bedzie wszystko ok wiem, bo u mnie taq samo było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 to u mnie jest coś dziwnego mam 6003D marków mniej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Gordon_23 powiedz mi co mam dokłanie przestawić, bo choć nie wiem co bym robił to i tak obraz jest gorszy niz na starszych sterach. Dla przykładu: uruchamiam GT3 i pojawia się pierwsza strona gdzie jest na niej napis GTA 3 i pod spodem jakieś tekst małymi literkami. Na starych sterach wszystko mogę odczytać bo jest wyraźnie, a na nowych wszystko zamazane. Tak samo w grze na najnowszych nie jest tak ostro i wyraźnie jak na tych starych.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Gordon_23 powiedz mi co mam dokłanie przestawić, bo choć nie wiem co bym robił to i tak obraz jest gorszy niz na starszych sterach. Dla przykładu: uruchamiam GT3 i pojawia się pierwsza strona gdzie jest na niej napis GTA 3 i pod spodem jakieś tekst małymi literkami. Na starych sterach wszystko mogę odczytać bo jest wyraźnie, a na nowych wszystko zamazane. Tak samo w grze na najnowszych nie jest tak ostro i wyraźnie jak na tych starych.? Hmmmm.. na poczatek wywal wszytskie detonatory i wyczysc rejestr. Moze uzyj dentonator destroyera... potem restert i zainstaluj defaultowe sterowniki do zwyklej VGA. Znoof restart i najnowsze detki. Wtedy masz pewnosc ze nic z poprzednich sterow nie zostalo. Bo to co napisales to bardziej wyglada na konflikt ze starymi sterownikami nic cos co sie da zalatwic NView. i pod spodem jakieś tekst małymi literkami.Znaczy takie bugi w tle? jesli tak to patrz wyzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie niema żadnych bugów, tylko że na starych sterach obraz jest zdecydowanie ostrzeajszy. Na tomiast na tych nowych w tym akurat przykładzie obraz jest tak zamazany że praktycznie nie możan odczytać tych liter co tam są pod spodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie niema żadnych bugów, tylko że na starych sterach obraz jest zdecydowanie ostrzeajszy. Na tomiast na tych nowych w tym akurat przykładzie obraz jest tak zamazany że praktycznie nie możan odczytać tych liter co tam są pod spodem.A wywaliles te stare tak jak pisalem i dopiero nowe zainstalowales? Dziwne zeby po zmianie sterownikow obraz sie zrobil "zamazany"... U mnie jest zyletka jak juz mowilem i u prawie wszystkich tez :) A uciebie jest zly.. pech ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Siema jestem tu nowy :oops: Mam problem z tymi sterownikami na gf2MX, w jednym z testów w 3DMark 2000 a dokładnie w teście na 64Mb textur tnie sie jak .... :x na starszych sterownikach tego nie było :roll: zgóry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Siema jestem tu nowy :oops: Mam problem z tymi sterownikami na gf2MX, w jednym z testów w 3DMark 2000 a dokładnie w teście na 64Mb textur tnie sie jak .... :x na starszych sterownikach tego nie było :roll: zgóry dziękuje za pomoc najnowsze stery nie sa raczej optymalizowane pod katem gf2mx dlatego lepiej jest uzywac starszych wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wiesz co chyba mam pecha. Za każdym razem wywalam stare stery i dopiero potem instaluje nowe. Poza tym wiesza mi sie system przy tych sterach. Właśnie sciągam 40.71 może na tych będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...