Nereidin Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witajce Mam konflikt podzespolow : Epox 8rda3i nie chce sie uruchomic razem ramem hynix 512mb d43. Mam 2 inne kostki (kingston) obie po 256 i z kazda dziala normalnie bios jest najnowszy. Jak wkladam 1 kosc 256 i 1 kosc 512(hynix'a) to widzi tylko 256mb Czy ktos z Was wie gdzie lezy przyczyna takiego zachowania?? Dodam ze te ramki hynix'a idealnie sie sprawuja na mojej plycie glownej (DFI ultra B). Czy to wina plyty czy ramu ? Sprzet jest nowka nie smigana wczoraj do mnie przyszlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 a probowalesz roznego rozlozenia kosci w bankach ? u mnie hynixy d43 i 8rda3i smiga pieknie bez zajakniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Tak w zadnym z bankow nie chodzi...na mojej w kazdym. Za to kingstony dzialaja prawidlowo na epox'ie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jaka rev. plyty? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Tak w zadnym z bankow nie chodzi...na mojej w kazdym. Za to kingstony dzialaja prawidlowo na epox'ie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 dziwne :/ byc moze jest ciut prawdy w tym ze czasami sie epox z hynixami gryzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Sorka za te odpowiedzi...ale te forum laguje sie. mam rewizje 3.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 hmm.... to najnowsza rewizja wiec nie wiem czemu tak sie dzieje :/ Chyba hedyne wytlumaczenie to to, ze sie gryzie... ehm :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 czyli ramy do wymiany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorkus Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja mam tak samo hynix 512mb d43 , nie pala mi na epoxie 8rda3i jak rowniez u kumpla na epoxie 8rda3 przekladalem w rozne banki , komp poprostu nie widzi pamieci , u kumpla na Asrocku hynixy dzialaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 wumień pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...