novaspace Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Widziałam na allegro taki blok wodny, ale nie wiem czy jest on dobry dla mojego klocka (Barton Mobile 2500+@2500MHz) Pod tym adresem jest opis tego bloku http://www.aqu.q-serwer.net/blokz/ Proszę o pomoc. Dziękuję z góry wszystkim którzy pomogą. Pozdro dla All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeking Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Niewiem, moze sie nie znam, ale jak dla mnie wyglada malo solidnie. Z tego co wiem barton lubi sie niezle grzac i lepiej by bylo kupic cos lepszego. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 tu chyba jest coś na ten temat: Blok Zet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novaspace Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 I właśnie o grzanie mi chodzi. Bo z tego co wiem to cieńka blacha miedziana odbiera ciepło lepiej niż gruba. A tu spód bloku jest z blachy chyba 1mm. Mniejsza bezwładność cieplna. Tak mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaha Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Spód ma około1,5mm(po szlifowaniu) grubości między cieczą a procesorem Jeśli chodzi ci w miarę obiektywną ocenę to napisz maila do osób które kupiły ten bloczek, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novaspace Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A skąd mam je wziąźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novaspace Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Spód ma około1,5mm(po szlifowaniu) grubości między cieczą a procesorem Jeśli chodzi ci w miarę obiektywną ocenę to napisz maila do osób które kupiły ten bloczek, A skąd mam je wziąźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novaspace Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Spód ma około1,5mm(po szlifowaniu) grubości między cieczą a procesorem Jeśli chodzi ci w miarę obiektywną ocenę to napisz maila do osób które kupiły ten bloczek, A skąd mam wziąźć ich adresy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaha Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 z allegro - w zakończonych aukcjach człowieka o nicku LimbaPL i Yaha-PL po przez system komentarzy dowiesz się kto kupił taki bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...