JoShi Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie wiem, czy moj post jest na temat i czy spotka sie ze zrozumieniem, nie mniej jednak zaryzykuje :) Poszukuje update biosa do plyty ATC-6220 Rev 2.0 Jesli ktos moze mnie poratowac to bede zobowiazana. Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A na stronie produceta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A na stronie produceta?? No wiesz, taka blondynka to ja nie jestem :roll: . Strona producenta nie dziala od dawna. Wyczerpalam juz chyba wszystkie mozliwosci. Zostalo mi popytac ludzi co tez robie. Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie wiem, czy moj post jest na temat i czy spotka sie ze zrozumieniem, nie mniej jednak zaryzykuje :) Poszukuje update biosa do plyty ATC-6220 Rev 2.0 Jesli ktos moze mnie poratowac to bede zobowiazana. Asia Poszukaj w tym temacie i może ci coś pomoże: http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...&highlight=6220 poza tym to poleceam "szukaj" bo czasem :D można tam coś ciekawego znależć. A do Mateoosha: jak byś nie wiedział to firma ta już trochę czasu nie istnieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A do Mateoosha: jak byś nie wiedział to firma ta już trochę czasu nie istnieje... A to dla mnie jest jednak pewne zaskoczenie. No coz sprobuje zobaczyc pod wskazanym przez Ciebie adresem. A jesli chodzi o szukaj, to nie wiele pomaga. Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 (...)A do Mateoosha: jak byś nie wiedział to firma ta już trochę czasu nie istnieje... Nie wiedziałem :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotli...90306/news.html ale się popisałem :( te serwer ftp nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie wiem, czy moj post jest na temat i czy spotka sie ze zrozumieniem, nie mniej jednak zaryzykuje :) Poszukuje update biosa do plyty ATC-6220 Rev 2.0 Jesli ktos moze mnie poratowac to bede zobowiazana.AsiaPost jest jak najbardziej na temat. A jeśli podpisujesz się Asia, to raczej znajdzie zainteresowanie :wink: Byłoby jednak łatwiej gdybyś podała jaką wersję biosu posiadasz (datę, numer, symbol) i ewentualnie co chcesz osiągnąć poprzez aktualizację. Tak na szybko znalazłem: 6220118a.zip na http://rainbow.host.sk/myfiles/Atrend%20AT...TC-6220%20v2.0/ oraz cały FTP ftp://ftp.univ-lille1.fr/pub/vendor/atrend może Cię poratowałem ... tylko teraz co z tym zobowiązaniem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Post jest jak najbardziej na temat. A jeśli podpisujesz się Asia, to raczej znajdzie zainteresowanie :wink:Ale ja naprawde jestem Asia. Na liscie dyskusyjnej modelarzy i na liscie muzykow elektronicznych :) ktos mi nawet zarzucal, ze sie tak podpisuje, zeby szybciej uzyskac pomoc, ale to nie prawda. Czasem to denerwujace jak ktos uwaza, ze w pewnych miejscach nie nalezy sie spodziewac kobiet, bo tematy sa zbyt meskie. :cry: Byłoby jednak łatwiej gdybyś podała jaką wersję biosu posiadasz (datę, numer, symbol) i ewentualnie co chcesz osiągnąć poprzez aktualizację.Nie bardzo potrafie powiedziec jaka to wersja. Podczas uruchamiania komputera bios sie przedstawial jako ATC-6220 ver 1.1 04 WB. Znalazlam jakas aktualizacje, ktora pomyslnie mi sie udalo wprowadzic i teraz sie przedstawia ver 1.1 07 WB. Nie wiem, czy to jest dla Ciebie jakas informacja. Tak czy inaczej nie udalo mi sie osiagnac zamierzonego celu czyli spowodowac, zeby plyta widziala dysk 40 Gb. Wiem, ze to sie daje zrobic. Tak na szybko znalazłem: 6220118a.zip na Moze bedzie lepiej bo blik ktorego uzywalam do aktualizacji nazywal sie 6220117a, wiec ten ma szanse byc lepszy. może Cię poratowałem ... tylko teraz co z tym zobowiązaniem :twisted: A jak to sobie wyobrazasz :oops: :D Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 [Tak na szybko znalazłem: 6220118a.zip nahttp://rainbow.host.sk/myfiles/Atrend%20ATC-6220%20v2.0/ Niestety dzis nie udalo mi sie tam wejsc. :cry: Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Z tego co znalazłem, to chyba najnowsza i ostateczna wersja biosu do tej płyty (6220118a). Co do problemu z dyskiem, to coś na ten temat widziałem w ostatnim CHIP'ie można użyć jakiegoś oprogramowania by zmusić komputer do obsługi większych dysków. Sporo na ten temat powinno być w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no to mamy chyba 2 kobiete na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Niestety dzis nie udalo mi sie tam wejsc. :cry: Asia A moze tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Z tego co znalazłem, to chyba najnowsza i ostateczna wersja biosu do tej płyty (6220118a). Co do problemu z dyskiem, to coś na ten temat widziałem w ostatnim CHIP'ie można użyć jakiegoś oprogramowania by zmusić komputer do obsługi większych dysków. Sporo na ten temat powinno być w sieci. Tak, wiem, ale wolalabym to zrobic przez wgranie nowego biosu, a nie za pomoca jakiegos programu. Jakos nie mam zaufania do takich rozwiazan. Co do tego biosu 6220118a to wlasnie nie moge wejsc pod podany adres :cry: Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Z tego co znalazłem, to chyba najnowsza i ostateczna wersja biosu do tej płyty (6220118a). Co do problemu z dyskiem, to coś na ten temat widziałem w ostatnim CHIP'ie można użyć jakiegoś oprogramowania by zmusić komputer do obsługi większych dysków. Sporo na ten temat powinno być w sieci. Tak, wiem, ale wolalabym to zrobic przez wgranie nowego biosu, a nie za pomoca jakiegos programu. Jakos nie mam zaufania do takich rozwiazan. Co do tego biosu 6220118a to wlasnie nie moge wejsc pod podany adres :cry: Asia No jeden post wyzej masz link do tego pliku. Sciagnalem go i wrzucilem na Republike... Z republiki tez nie idzie??? 8O podam jeszce raz dla pewnosci http://www.republika.pl/gordon_23/6220118a.zip :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie wiem, czy moj post jest na temat i czy spotka sie ze zrozumieniem, nie mniej jednak zaryzykuje :) Poszukuje update biosa do plyty ATC-6220 Rev 2.0 Jesli ktos moze mnie poratowac to bede zobowiazana. Asia Co taka fajna dziewczyna sama robi na forum tweak ..? 8) http://www.bios.pnet.pl/ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A moze tutaj Udalo sie udalo sie udalo sie sciagnac :D . Jak podmienie bios to wam napisze, czy zamierzony cel zostal osiagniety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoShi Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Co taka fajna dziewczyna sama robi na forum tweak ..? 8) Probuje ratowac swoj stary komputer :D. Asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...