micitek Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Na forum nie znalazłem tematu, w którym dokładnie są opisywane powyższe płyty, więc takowy otwieram. Czym one się różnie w wyposażeniu, to wiem. Chce się tylko dowiedzieć jak wygląda na tych płytach podkręcanie bartkaXP 2500 i bartkaXP-M 2500, pamięci TwinMOS 256MB PC-433 Twister CL2 (mogą być w dualu) i ew. jakiegoś radeona(pro czy inny - nie ważne). O wypowiedzi prosze tylko tych userów, którzy mieli w posiadaniu jedną z tych płyt. I jescze jedna prośba - proszę o podanie zakresu napięc vcore,vdimm, vagp - jakie są dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altoids Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Abit NF7-S2 n-Force2 SATA i Abit NF7-S2 n-Force2 SATA niczym się nie różnią od siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Powaliłem bo w temacie przy jednym modelu mialo być "G" co oznacza gigabitowy lan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Na forum nie znalazłem tematu, w którym dokładnie są opisywane powyższe płyty, więc takowy otwieram. Czym one się różnie w wyposażeniu, to wiem. Chce się tylko dowiedzieć jak wygląda na tych płytach podkręcanie bartkaXP 2500 i bartkaXP-M 2500, pamięci TwinMOS 256MB PC-433 Twister CL2 (mogą być w dualu) i ew. jakiegoś radeona(pro czy inny - nie ważne). O wypowiedzi prosze tylko tych userów, którzy mieli w posiadaniu jedną z tych płyt. I jescze jedna prośba - proszę o podanie zakresu napięc vcore,vdimm, vagp - jakie są dostępne. Poczytaj ten temat a wiele ci sie wyjasni... PS cos slabo szukales :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 nie bierz S2 bo to jakis kastrat i ta plyta nie nadaja sie do OC bier nf7-s albo sl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...