nalewa0 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A więc chcę kupić kartę muzyczną taką jak w temacie. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8361 Jak uważacie karta dobra czy kiepska, bo nie wiem czy brać czy nie. No wiem SB live to to nie jest ale czy jest durzo gorsza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam ją i moim zdaniem jak na karte za nie całe 40zł to może być ma wszystko co trzeba przęciętnemu użytkownikowi czyli 5.1 EAX 2.0 i takie tam inne parametrami podobno dorównuje SB Live. Jeżeli nie wymagasz od tej karty niczego nadzwyczajnego to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ma słabą górę, więc nie licz na cuda, jeśli masz dobre głośniki. No i włączenie EAX daje prockowi ostro w d**ę. Ale to i tak lepsze, niż zintegrowana. Ale, jeśli Cię stać, dorzuć do Live!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...