G_U_M_A Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam zamiar kupic 512 ramu ale niewiem co wybrac w pod uwagebiore nastepujace koscie pamieci choc niewykluczam innych propozycji GeIL 512MB PC-400 CL2.5 - 466zl Kingston DDR 512MB PC-400 (KVR400X64C25/512) CL2.5 - 452zl lub DDRAM 512MB PC-400 GoodRam CL 3 - 343zl Kingston DDR 512MB PC-400 (KVR400X64C3A/512) CL3 - 374zl Pamieci maj chodzic na Epox 8RDA3+ a w przyszlosci mam zamiar kupic 2 aby chodzily w DUALu Zalezy mi na wydajnosci i jezeli mozliwe to OC HALP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Ale masz pytania. Skoro masz kase to bierz GEILE bo sa lepsze od Goodramów. Moze lepiej zamiast Geila ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Kingmaxa 512 DDr466 sa za 400zł Mam goodrama i chodzi ciezko :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 goodram -zapomij o podkrecaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 chyba zadne z tych powyżej :P kingmaxy HC, Hynixy -> i bedzie oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ludzie a co powiecie o kingmaxach ddr500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_U_M_A Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 kasy troche mam cale 500 pare zl ale niechcial bym zaraz calej odrazu wydac, trzeba sie troche zabawic na jakiejs imprezce :P odnosnie pamieci Kingmax - to ciekaw wyjscie ale jak z awaryjnoscia i czy sie zbytnio nie grzeja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 maja wieczysta gware i w wiekszosci przypadków są na kosciach Hynixa :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 tylko HYNIX'y, poszukaj na Allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Lepiej wybrac 2*512 Twinmosy czy 2*512 HyniXy D43? Duza roznice w wydajnosci widac miedzy nimi? W koncu Twin. maja CL2,5 a HyniXy CL3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja sie zastanawiam nad Kinmax 512 DDR466. Co powiecie o tych pamieciach ? Pozatym ze sa na kosciach TinyBGA, i kosztuja 400zł u mnie w miescie :) Warto je kupic ? A moze polecacie cos innego w tej cenie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy moze mi ktos odpowiedziec? To dla mnie bardzo wazne. Ps. Pamieci nie bede krecil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_U_M_A Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Kupilem wkoncu Geil 512 Coprawda wziolem najpierw Hynix 512 D43 (z tweaka) ale jak sie okazalo niechodza z plytami Epox, plyta nie widzi pamieci wymienilem na inna i to sama:( Pozdrawia i uwarzjcie na polaczenie Hynixy + Epox moze sie okazac ze niedziala Hynix HYMD264646B8R-D43 ten model mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...