necki Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam pytanko a mianowicie: czy jeśli w specyfikacji płyty głównej napisane jest w nawiasie że obsługuje procesory P4 Prescott, Northwood i Willimate, to czy jest możliwoś że P4 2.4Ghz <HT> ne ruszy na niej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 jak ma fsb200(w przeciwnym razie bedzie mniejsa czestotliwosc prca) i ht - choc ht niekoniecznie(nie bede obslugiwane) to powinien ruszyc:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Dzięki, jakoś nie spojżałem zanim kupiłem płytke no i teraz pozostaje mi złożyć. (mam nadzieje że sie nic nie zwali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...