pitr71 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 witam,mam taki problem z moja karta,podczas grania (m.in. NFSU,Toca Race Driver2) po jakims czasie wywala mnie do windowsa,nie wiem co to moze byc,moze pamieci na grafie sie przegrzewaja,czekam na odpowiedzi,z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 To może być milion rzeczy. Sprawdź inne sterowniki. Przeinstaluj winde. Sprawdź czy podczas gry pamięci i radiator na GPU są gorące, a może to wina procka? Zainstaluj sobię jakiś programik do monitoringu temperatury. Możliwości jest bardzo wiele, a na pomoc na odległość nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 nikt Ci nei powie czy sie przegrzewaja - najłatiwej sprawdzic to organoleptycznie najprawdopodobniej przegrzewa Ci sie cos na karcie (stawiam na rdzeń) Czy występują po jakimś czasie artefakty na ekranie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 artefakty nie wystepuja ,po prostu wywala do windowsa i tyle,zadnego komunikatu z bledami nie pokazuje,sterowniki zmianialem i nic to nie dalo,tempetatury mam monitorowane,na procku podczas grania mam ok.45* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...