Oni Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witam Mam taki problem ze komp nie startuje ,hmm znaczy sie startuje ale sie nie odpala zadnego pip nic ,przypuszczalem ze plyta padla wiec kupilem nowa niestety to samo ,nic komp sie odpala ale zero obrazu zadnego pip z glosniczka ,to juz teraz wiem ze to procesor .Procesor po paru minutach jest cieply ,rozebralem kompa na czesci pierwsze ,(procesor wyglada jak nowy zadnych nalotow itp) po poskladaniu znowu do kupy calego pc komp sie odpalil az dwa razy za czecim razem juz nie wstal :-( ,wymienilem plyte nowa ASROK wymienilem zasilacz niestety nic to nie dalo czy wychodzi na to ze z procesora juz nic nie bedzie ?? ,nawet jak daje znaki zycia cieply dwa, razy sie jeszcze odpalil ,a moze da sie jeszcze cos z nim zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 procek do wymiany może jeukruszony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Nie nie jest ukruszony Jeszcze jedno pytanie,ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury kupic nowy procesor z tych co na dole podalem do plyty ASROCK K7VT4A+ do tego dwa razy ddr-266/256MB Model: K7VT4A+ Typ gniazda: Socket A Obsługiwane procesory: AMD Sempron, AthlonXP, Athlon, Duron Chipset: VIA KT600 Częstotliwość FSB: 266/333 Rodzaj pamięci: DDR 400/333/266 Maksymalna ilość pamięci: 2 GB Liczba gniazd pamięci: 2 Układ graficzny: - Układ dźwiękowy: CMedia CMI9761 6-kanałowy AC'97 audio codec Układ sieciowy: 10/100 Sloty: AGP x8/x4, 5x PCI Standardowe gniazda: 2x PS/2, 2x COM, 1x LPT Porty USB i Firewire: 4x USB 2.0 Kontroler IDE: 2x ATA133/ATA100/ATA66 Format płyty: ATX :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: Bezeichnung: AMD Athlon XP 2400+ (AXDA2400DKV3C) Leistungsindex: 2400+ Taktfrequenz: 2000 MHz Kern: Thoroughbred BUS-Geschwindigkeit (FSB): 266MHz L1-Cache: 128kB L2-Cache: 256kB Ausstattung: tray EUR:65,90 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: AMD Sempron 2400+ Taktfrequenz (MHz): 1667MHz Bauart: Sockel A CPU-Kern: T-BRED B FSB: 333 Level 1 Cache: 128kB Level 2 Cache: 256kB Befehlssätze: MMX, ISSE, 3DNow! Professional Kernspannung: 1.6V I/O Spannung: 3.3V Besonderheiten: Thoroughbred B Kern, 0,13µm-Technologie, ideal für Einsteiger Dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 zależy czy chcesz kręcić czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 zależy czy chcesz kręcić czy nie raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ten zielony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmon Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 sorry za odgrzewanie tematu ale ja mam ten sam problem tyle ze uruchamia sie ale czasami po kilka razy trzeba ja na hard wylaczac co to moze byc??????? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...