Dreggo Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ehhh, pora sie pożegnać :( 27 września mam immartykulację, jutro wyjeżdzam do Torunia a komp zostaje w domu. Cóż, chciałem powiedzieć, że bardzo fajnie spędzało mi się czas przeglądając posty na tym forum i w miare możliwości - wiedzy móc brać udział w dyskusji. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół z forum jak i wrogów :wink: (sprawialiście, że przyjemnie było tu siedzieć dyskutując). Żałuje, że nie zapisałem sie do tego forum wcześniej. 3majcie się :!: Do "zobaczenia" po sesji zimowej. Niech moc będzie z Wami i ze mną. TOP SECRET ŻYJE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ehhh, pora sie pożegnać :( 27 września mam immartykulację, jutro wyjeżdzam do Torunia a komp zostaje w domu. Cóż, chciałem powiedzieć, że bardzo fajnie spędzało mi się czas przeglądając posty na tym forum i w miare możliwości - wiedzy móc brać udział w dyskusji. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół z forum jak i wrogów :wink: (sprawialiście, że przyjemnie było tu siedzieć dyskutując). Żałuje, że nie zapisałem sie do tego forum wcześniej. 3majcie się :!: Do "zobaczenia" po sesji zimowej. Niech moc będzie z Wami i ze mną. TOP SECRET ŻYJE ! NARRA DREGGO I POWODZENIA PS. WYTRZYMASZ BEZ FORUM pozdro Tristan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gawiedź studencka się rozszerza.... Powodzonka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 kurde ja już niedługo (za 2 latka) tesz będe musiał myśleć o jakiejś szkółce. na szczęście we wrocku jest ich masa więc nie będe musiał gdzieś jezdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 powodzenia :) jest jeshcze net w akademiku... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Fakt kurde wakacje sie koncza i trza rozpoczac nowa przygode z nauka (czyt. studia :) ) Na szczescie z forum nie znikne :P A ja 500m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 kurde ja już niedługo (za 2 latka) tesz będe musiał myśleć o jakiejś szkółce. na szczęście we wrocku jest ich masa więc nie będe musiał gdzieś jezdzic :) BIERZ POLIBUDE !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Powodzenia na studiach i niech moc będzie z tobą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Powodzenia Coś szybko rokmzaczynasz ja mam swój za 6 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 powodzenia :) jest jeshcze net w akademiku... ;) Tylko to troche ryzykowna sprawa - z kompem w pokoju postepy w nauce moga byc nienajlepsze :) Wiem z doswiadczenia. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...