kamien Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 szukalem ale nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi na nutujace mnie pytanie: mam mj1000 zatopiona i czy jezeli podlacze ja pod uklad jako nie zatapialna czy wzrosnie jej halas czy zmaleje?? ma moze ktos doswiadczenia z ta popmka przy pracy jako nie zatapialnej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ja mialem zatopioną i teraz mam niezatopioną, jest ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Mi zatopiona pracowała ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Musisz potestować sam u siebie i bedziesz wiedzial co wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 no wlasnie jutro chyba potestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 no wlasnie jutro chyba potestuje ... i jak przebiegły testy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 dopiero dzisiaj pojemnik dorwalem mniejszy 0,5l coby za zbiornik wyrownawczy robil, klej do pistoletu tez kupilem i dopiero jutro bede robil bo jeszcze rurek mi brakuje to rano skocze kupie, wieczorkiem powinno byc wszystko gotowe... wtedy zdam relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no to zrobilem niezatopiona, jest ciszej i to sporo, rowniez wibracje przekazywane na komputer sie zmniejszyly :) , jestem w 100% zadowolony z przerobki :D wyglada to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A jak z temperaturka. Jest jakas roznica? Bo mam MJ1000 zatopiona i tez rozmyslam, czy nie zrobic jej niezatopionej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 to tak jak byla zanurzona to po 1h grzania hotcpu mialem 38-39 stopni, teraz opo godzince grzania mialem 35-36, czyli nie dosc ze ciszej to i chlodniej... mi pasi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Czyli mi tez bedzie pasilo :) Musze sie kiedys wreszcie zebrac i zrobic ja niezatopiona. Thx za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...