Skorpion Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Nie wiem czemu w grach jakosc textur obojetnie czy ustawie High czy Medium jest taka sama czyli bardzo slaba zmienialem sterowniki ale nie pomaga, bawilem sie tez troche w ustawieniach karty, ale nie widze zmian. Jezeli macie jakies propozycje to bardzo prosze :P http://probit.net.pl/~grzybek/FarCry0000.jpg http://probit.net.pl/~grzybek/FarCry0001.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Hmm...a przy jazdej nowej instalacji usuwales pozostalosci starych sterow? Jezeli nie to uzyj Driver cleaner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Mip maping masz w sterach ustawiony pewnie na ok. 2.5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 mip maping mam ustawiony na max :P i w OPNEGL GL i DIRECT 3D.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Na max ??? tzn. pewnie 3 :D:D Ustaw mipmaping na 0, bo jak jest na max tzn. najgorsza jakość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Hmmm, mi to nie wyglada na zbyt mocny mip maping (tekstury sa rozmyte OK, ale w jakis inny sposob...) ale, ze nic innego mi do glowy nie przychodzi to stawiam na to samo co koledzy u gory ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 wlasnie podobnie wygladaja textury i w doom 3 , to wyglada conajmniej dziwnie. W Doom 3 wszystko na full a to takie textury :D az smiech mnie bral :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Sprawdziles w ustawieniach sterownikow poziom mipmapingu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Tak sa na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Naturlanie, na maxa jesli chodz o jakosc wyswietlanej grafiki? Z drugiej strony od poczatku twierdzilem, ze to chyba nie mipmaping, bo on inaczej wplywa na obraz. Dziwne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Zrob mipmapy na 0 i sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...