maxus1 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 witam mam pytanie co do zaliłki codagen 300W i nie wiem czy sie wyrabia .... więc prosze o pomoc :D 3 wentyle : proc dragon orb 3, obudowa , płyta G. dvd , była nagrywarka ale bedzie. Możecie mi powiedzieć jakiego zasilacza <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jak ten sie nie wyrabia ?? .... Thx z góry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 sp1mta - jak ty go zrozumiałeś? szacuneczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A może to nie po naszemu ? trza jakiegoś tłumacza zawołać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...