bigzzgib Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Czy do połączenia bezpośredniego lpt1 potrzebny jast jakiś inny kabel czy wystarczy od drukarki bo coś mi sie obiło o uszy że trzeba go przerabiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 do polaczenia komputerow nie nadaje sie kabel drukarkowy, bo ma inna koncowke od strony drukarki. przerabianie nie wchodzi w rachube. poszukaj tutaj jak zrobic taki kabelek. imho najlepiej kupic 2 sieciowki i troche skretki. latwiejsze w montazu, konfiguracji no i przede wszystkim szybsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 do polaczenia komputerow nie nadaje sie kabel drukarkowy, bo ma inna koncowke od strony drukarki. przerabianie nie wchodzi w rachube. poszukaj tutaj jak zrobic taki kabelek. imho najlepiej kupic 2 sieciowki i troche skretki. latwiejsze w montazu, konfiguracji no i przede wszystkim szybsze.Właśnie tak zrobiłem ale mam problem który napisałem w temacie obok zresztą chyba go zauważyłeś. z kompa widze laptopa ale z laptopa nie widze kompa. Na kompie mam internet z kablówki i chciałbym go udostępnić na laptopie udostępniam go w kompie ale i tak nie działa na laptopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...