Bump Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Mam radeona takiego jak w temacie.Słyszałem że można odblokować dodatkowe potoki do radeonów 9600 czy do tej też ???? A tak z ciekawości zapytam. Karta ma domyślne taktowanie 400/600 zamontowałem do tego chłodzenie zalman-a ZM80D-HP z opcjonalnym wiatrakiem.Do ilu by się dało podkręcić tę kartę i czy lepiej używać powerstripa czy prograu który został do karty dodany "REDLINE". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 1. W radeonach 9600 nie ma możliwości odblokowania dodatkowych potokow. 2. Jesli to xt karta powinna byc taktowana 500/600 - 400 na gpu ma 9600 pro 3. najlepiej podkrecac radlinkerem, np. tym dolaczonym do sterownikow OMEGA, odradzam stosowanie softu redline, po podkrecaniu tym progamikiem w moim przypadku 9600 pro zachowywalo sie niestabilnie 4. karty z 256 mb pamieci dosc slabo sie kreca wiec na rewelacyjne wyniki bym nie liczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Nie chce cie martwic ale w radeonie 9600 nie odblokujesz potoków jedynie w R9500, lub R9800 SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...