michalak Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Której firmy brać tego GeForca. Zastanawiam się na Gainward a WinFast. Czy Gainward ma dobre wyjście TV?Czy chłodzenie jest wystarczające? Radeona 9700 nie chce bo nie mam agp x8 i są problemy z sterami. Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nowy Radek z tego co wiem powinien pójść bezproblemowo na AGP x4. Jeślu cię na niego stać to bierz Radka, bo GF są DUŻO wolniejsze i gorsze jakościowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 agp x8 i są problemy z sterami. Z góry dziękuje Super argumenty :) .AGP 8x to na razie chwyt markrtingowy.A o problemach ze sterownikami nie słyszłem żeby takowne były a nawet jakby były to nielepiej sie troche pomeczyć na początku bo pózniej wyjdą dopracowane niż brać przestarzałą technologicznie karte??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 W Radku ustawiasz sobie AGP na 4x i nie masz żadnego problemu. Jeśli masz kase to kup sobie radka i nie przejmuj się żadnymi pogłoskami o problemach z tym AGp bo i tak przejście na 8x nie daje większego kopa. Co do GF to może jakiś Winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Bierz WinFast-a Dobrze się kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad GigabyteJabym polecał HiS niewarto przepłacać dla kilku gier i tak te karty niczym sie nie różnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 LOL tyle kasy na karte mi Kyro II styka bo nie gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 LOL tyle kasy na karte mi Kyro II styka bo nie gram :)To samo powiem ja o Twoim monitorze. Lol 19` przeciez nie trzeba tyle bo nie robie grafiki - tyle kasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 bierz radka geeforcy sie przy nim chowają i cicho skomlą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gdzies czytałem, że Radeony 9700 Gigabyte'a z serii Maya II, są wadliwe i problematyczne (może plotka ale nie wiem). CO do wyboru karty graficznej, to jeżeli dysponujesz taką kwotą to absolutnie nie opłaca się brać GeForca za te same pieniądze. Jak wydawać to tylko i wyłącznie na najlepsze co moze być za te pieniądze, a w tej chwili najlepszy jest Radeon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gigabyte wadliwe? Hmm... raczej to tylko pogłoska - komuś sie trafił lewy egzemplaż może. Jak radka brać to albo ati albo gb moim zdaniem. Żadne tam Hisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad GigabyteHercules Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad GigabyteHerculesHerculesa nieda sie kupić w polsce na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad GigabyteHerculesHerculesa nieda sie kupić w polsce na razie.no narazie nie ale waro poczekac niż coś kupić na szbkiego i nie mieć 100% radochy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 To jakiego Radka polecacie tzn. jakiej firmy. Myśle nad Gigabyte Tylko nie Gigabayt, testowali go i okazało się że bardzo słabo się podkręca. Natomiast HIS jest wręcz stworzony do podkręcania (na własnym przykładzie to mówie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...