piotrek223 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Musze szybciutko podjac decyzje jaki monitor kupic .. 17' NEC na diamontronie z lepszym odswiezaniem i powloka odblaskowwa 17" NEC FE791 SuperBright czy tez 19" LG Flatron F900B 1280 x 1024/85Hz Co mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> .. ?? różnica w cenie niewielka ok 200zł Co robic ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Lepiej dobrą 17 niż szitową 19, więc imo powinieneś brać tego NEC'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 zadzam sie lepiej lepsza 17 niz kiszke 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 17" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Moj kumpel ma tego NECa. Jest wypasiony. Bierz go!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 NEC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek223 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Dziekuje wszystkim za podpowiedzi !! Decyzja zapadła , wybralem necka ;-) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Dziekuje wszystkim za podpowiedzi !! Decyzja zapadła , wybralem necka ;-) Pozdr no i git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 cieszę sie że wybrałes po prostu lepszy modelik. Pozdro :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek223 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Spoko ;-) Fajni ludzie na tym forum , podoba mi sie ;-)) Wszystko wam opowiem o pierwszych wrazeniach jak juz bede mial w domciu ;-) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Spoko ;-) Fajni ludzie na tym forum , podoba mi sie ;-)) Wszystko wam opowiem o pierwszych wrazeniach jak juz bede mial w domciu ;-) Pozdr oj przejedziesz sie jeszcze. wszystko zalezy od tego jakie pytanie zadasz. nie raz sie zalamiesz czytajac odpowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a ja sie wylamie i powem ze 19 :) w 1280x1024 spokojnie mozna posiedziec filmy na wiekszym to super frajda ogladac gra tez sie super I najwazniejsze jak bedziesz go chcial sprzedac za rok czy dwa to mniej stracisz na 19 bo wiadomo jacy sa ludzie "weeee 17 cali i tak droogo na rynku widzialem z niemiec siedemnastki za 300 zl mniej" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zawsze sa jakies plusy i minusy co do wyboru sprzetu. Jedni poleca NECa drudzy LGika . Najlepiej byloby miec 2 naraz gdzies przez miesiac i samemu ocenic na ktorym nam sie lepiej pracuje. Ale jesli duza wiekszosc mowi ze NEC to nie ma sie nad czy zastanawiac. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Dokładnie tacy są ludzie... a może tylko polacy? Ja od ładnych paru lat jadę na monitorach używanych z niemiec, wciąż u mnie stoi 17" Schneider'a (rok prod. 93) sprowadzona z niemiec i używałem jej do cąłkiem niedawna, dopóki sie nie pospuła. Ja tam bym wybrał 19" jeżeli nie jesteś grafikiem to pewnie i tak nie poczujesz różnicy, oprócz tego, że większy. Ja tam od lat pracuję na badziewiu, siostra ma Samsungi 17" i 19" i z oboma miałem styczność, ale różnicy nie widzę oprócz tej oczywistej wymiarowej. Podsumowując: do zwykłych zasotosowań: filmy, gry itp: 19" lepsza. Do grafiki, lub dla jakiegoś maniaka, który widzi różnicę między plamką 26 a 24 to niech będzie jakaś wypasiona 17", ale spójrzmy prawdzie w oczy... większość ludzi pracuje wciąż na 15" i 17" i to byle jakich, a tylko nieliczni biorą się za dobry markowy sprzęt. Ja tam z chęcią przesiadłbym się na 19" dopóki obsługuje 1024x768 i z 85 Hz odświeżanie, to będzie dla mnie jak ulał, a przed kompem spędzam po kilka - kilkanaście godzin dziennie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...