billi Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Witam na poczatku:) a teraz do rzeczy jutro wybieram sie do salonu idei po telefon (kolejny) i tym razem moj wybor padl na telefony, set610 lub sagema myx-5-2 ewentualnie siemensa c65 i wlasnie w tym problem ze nie do konca wiem, ktory wziac:( czytalem juz archiwum jednak malo o tym znalazlem od telefonu przede wszystkim oczekuje dobrej bateri i przejrzystosci dobrego zasiegu i w miare prostego smsowania (miania smsow Jestem) :) Z gory dzieki za odpowidzie POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz12 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Chyba najlepszym aparacikiem do pisania smsów bedzie sony ericsson t610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendan Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Sagem My-X5 2. Ma go kumpel, moja laska tez. Kumpel mowi ze najlepszy słownik T9, nie musi dopisywac do niego zadnych wyrazow. Pozatym atutem telefonu sa wygodniejsze klawisze niz w siemensie i SE, ogromny wyswietlacz z 65k kolorow, dzwonki HIFI, no i najlepszy w swojej klasie aparat cyfrowy. Bezproblemowo wspolpracuje z komputerem przez irde, bez zadnych programow. Bateria tez trzyma niezle, takze polecam z czystym sumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja bym brał jednak t610... Zajefajny fonek :D Wg mnie bedize najlepszy z tych trzech... z dwóch! Bo simens odpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...