Slayer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Naszła mnie faza ze 3 dni temu na Metallice znowu, pozciagałem sobie różne video z netu. Pisząc tego posta właśnie idzie ich kawałek ,,one" na TV na całym ekranie, a ja sobie piszę nie mając tego na monitorze!! To jest super!!!!! :o :D 8) Mam pełne 100 Hz w 1024/768, z resztą na TV też( taki model :) ). Super mówię wam! Nie muszę chyba mówić, że wierza jest podłaczona- można sobie pisać coś, cokolwiek, nawet grać, a np. video będzie sobie chodziło :) SUPER sprawa. Coraz bardziej podoba mi się ta karta :) PS- karta muzyczna za 50 zł jest też super- dźwięk bardzo dobry, nie porównywalnie leprzy od SB PCI 64. No i ten tryb Xear 3D bardzo fajny jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Pisząc tego posta właśnie idzie ich kawałek ,,one" na TV na całym ekranie, a ja sobie piszę nie mając tego na monitorze!!Też tak u siebie potrafię, na TV albo na drugim monitorze - niczego nadzwyczajnego nie odkryłeś :P A jeśli chodzi o Metallice... chyba jej sława powoli przemija... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Slawa Metallicy NIGDY nie przeminie . NIE BLUŹNIJ!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nic dodać, nic ująć... Metallica RULEZZZ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Slawa Metallicy NIGDY nie przeminie . NIE BLUŹNIJ!!!!Ehh... OK :) I tak wolę Iron'ów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 He, he... Ironi też RULEZZZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Naszła mnie faza ze 3 dni temu na Metallice znowu, pozciagałem sobie różne video z netu. Pisząc tego posta właśnie idzie ich kawałek ,,one" na TV na całym ekranie, a ja sobie piszę nie mając tego na monitorze!! To jest super!!!!! :o :D 8) Mam pełne 100 Hz w 1024/768, z resztą na TV też( taki model :) ). Super mówię wam! Nie muszę chyba mówić, że wierza jest podłaczona- można sobie pisać coś, cokolwiek, nawet grać, a np. video będzie sobie chodziło :) SUPER sprawa. Coraz bardziej podoba mi się ta karta :) PS- karta muzyczna za 50 zł jest też super- dźwięk bardzo dobry, nie porównywalnie leprzy od SB PCI 64. No i ten tryb Xear 3D bardzo fajny jest 8) Jak widzisz da sie to zrobic na gf. Jednak z grami to jest tak, ze nie bedziesz mial dzwieku albo tu albo tu. Jednak watpie jak to bedzie chodzic jezeli juz teraz Ci GTA III sciemnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 GTA 3 działa już całkiem elegancko. Zupełnie nie narzekam, bardzo żadko coś zwolni, ale to chyba przez samą grę, bo czasem to się zdaży w prawie bezludnym miejscu..dziwne. Raczej to nie zależy od sprzętu- raczej GTA 3 średnio lubi ATI.....A w Mafie to wogóle nie gram- po co się stresować 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 SUM41 rulezzzz :)))) a szukajcie se sami :))) happysad rulezzzz :))))) www.happysad.art :))) (kapelka kumpla ... moja ulubiona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 GTA 3 działa już całkiem elegancko. Zupełnie nie narzekam, bardzo żadko coś zwolni, ale to chyba przez samą grę, bo czasem to się zdaży w prawie bezludnym miejscu..dziwne. Raczej to nie zależy od sprzętu- raczej GTA 3 średnio lubi ATI.....A w Mafie to wogóle nie gram- po co się stresować 8)no trudno zeby skakalo na radeonie 8500 jak mi na GeForce 4 MX 440 w 1024x768x32 chodzi glancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...