burro Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Za niadlugo mi sie konczy SDI i czas sie przesiasc na cos innego. Narazie stawiam na netie - czili net24. Mam pytanko odnosnie pingow: Jak ktos ma to łacze (chodzi o ta tansza wersja - 126/64) to moze powiedziec jaki ma pingi w grach (najlepiej jaki sa w PL, NL, GB) w grach (najlpeiej q3 zebym mial porownanie) Na SDI nie nazekam, ale boje sie ze ten slaby upload w neti uniemozliwi mi komfortowa gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 do końca roku tańsza wersja promocyjnie jest droższą wersją. Były już chyba wypowiedzi na ten temat, podobno jeśli chodzi o gry to pingi są delikatnie mówiąc nieciekawe. Przejrzyj posty o Netii, tam powinno chyba coś być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoNam3 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja mam Net24 640/160 pingi na polskich serverach sa od 80-150 zagranica od 120 wgóre , wiec ty na laczu 128/64 wogole nie zagrasz ....Ja za miesiac zmieniam na neo+ 512/128 bo na tym laczu z neti nieda sie wogole grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...