maxx Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Oto adres nowo powstałego forum zeglarskiego: http://forum.kzkotwica.prv.pl I od razu uprzedzę wypowiedzi, które mogą się pojawić: Forum jest świeże, czyli naturalną koleją rzeczy jest, że ma mało użytkowników i postów. Bardzo mi zależy na tym, aby je rozruszać. Tak więc zapisujcie się i udzielajcie w wypowiedziach, a zanim się obejrzycie wszystko zacznie tętnić swoim życiem. Ja ze swojej strony mogę zagwarantować rozsądek moderatorów i bezlitosne dbanie o porządek = banowanie ludzi zaśmiecających postami nie na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxx Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Przepraszam za zaśmiecanie, ale jakimś cudem zostały utworzone dwa te same tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 1. tak bez loga to jakoś "łyso" 2. nie podobają mi sie te kotwice (białe tło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...