Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 siema. szukam jakiegos fajnego i darmowego programu do nagrywania plyt typu nero. Mianowicie najnowsze nero zajmuje mi na dysku okolo 80 mb.. a i tak nie wykorzystuje wszystkich funkcji takiego programu, poprostu potrzebuje cos mniejszego i ma to sluzyc do nagrywania plyt a nie robienia okladek, edycji mp3 itp. Podajcie jakies fajne programiki do nagrywania plyt : -w locie z cd na cd -nagrywanie plyt data -nagrywanie plyt audio pozdrawiam i thx :) p.s. widzialem kiedys na cdrinfo w newsach takie programiki... ale tam tych newsow jest tyle ze to nie sposob przejrzec ich przez cale zycie ;) a w download nie ma opisanych programikow ktore sa male i darmowe :) wiec pytam sie tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Własciwie to -nagrywanie plyt data -nagrywanie plyt audio potrafi Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 cdrinfo.pl ??? tam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 'nero', to moja odpowiedź, do kopi zapasowych zabezpieczonych płyt najlepszy jest 'alcohol' tyle że za obydwa czeba zapłacić ale zawsze możesz ściągnąć wersje testowe, dzięki którym będziesz ponagrywać płytki przez kilkanaście dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...indows/cdr.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 sgj - moze i potrafi ale pierw tworzy na dysku 10 min plik iso, a potem nastepne 10 min nagrywa... a 20 min to ja plyty nagrywac nie bede :) domik - przeczytaj moj post do konca ;) ptys - troszke dokladniej czytaj posty bo widze ze nie zrozumiales o co mi chodzi ;) paulo - thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Freeware CD/DVD Burning Tools :wink: Ps. Fajna stronka dodaj sobie do ulubionych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jeśli wypalanie CDaudio to tylko, niemłody juz co prawda, Feurio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...