Doopan Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34176935 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/34/3417/341769/34176935 W sumie na jedne memki to wychodzi jakies 24 zl plus wysylka 30 zl, a wydaja sie bardziej byc przydatne niz takei zwykle plaszczaki.... Dodam ze mam dwustronne pamieci. Jsli macie jakies inne propzycje to smialo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jeżeli poszukujesz ultra wydajne chłodzenie na ram to poszukaj radiaotrki szynowe z wbudowanym wętylatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Chce miec i cihco ibezpiecznie na wypadek goracego lata;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no to masz racje będą lepsze od zwykłyhc "blaszek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A ile dajesz V na memy? Jak do 3V to nawet nie musisz radiatorów szukać... zbędne... jak chcesz je musisz chłodzić... to poszukaj w domu kątownika i odetnik kawałek (ja tak mam ;] ) tanie i dobre... i najlepiej dać wentyla... choćby na 5V... Mi kątownik i wentyl przy 3.4V wystarcza... więc jak Ty dasz samego wentyla to będzie spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no tak ale nei bardoz mam jak tam wcisnac wentyl... Jak ten katownik przyczepiony? Ja vmem dam taki,zeby mi memki na 2,5-3-3-8 poszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Kątownik normalnie przyklejony na taśmie M3... A wentyl postawić na "górze ramów", tak aby wiał pionowo w dół... można go oprzeć o krawędz mobo i taśme od cd-romu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ja mam thermaltake miedziane, bardzo fajne:P no miedź to nie aluminium:-) kupiłem za 30 zeta... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja nie mam wogóle :D [3.8V] ale jak już zapodam (o ile) to jak mówi Świder to co dobre i tanie :arrow: kontownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Moglby ktorys z was zarzucic foto tych ką townikow?Moglby ktorys z was zarzucic foto tych ką townikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jak świder naprawi cyfraka to nie ma sprawy. Ten kontownik to nic wielkiego tylko kawałek alu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Tutaj są foty [by Owies] mojego ramku z web cama ... achhh ta jakość ;] http://members.lycos.co.uk/owiespl/Ramik/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 @Świder: Dzieki o to mi chodziło! Jakość styknie:) U mnie te kości z obu stron plytki,wiec nei wiem czy taki duzy wejdzie,i tu jest ból:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 [gluteus maximus] tam ale że owies te fotki myknoł i je hostuje to już nie ważne :evil: EDIT dobra, już może być :o , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 świder z calym szacunkiem do Ciebie...ja bym takich syfiastych kontownikow nie przylepil na memki :] niedrogie i bardzo fajne : http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No spoko... ;] Tak to jest jak chce się zmodować... zchłodzić wszystko, a się kasy nie ma ;] Taki kątownik po małej obróbce spokojnie odbiera ciepło... a kosztuje 0zł... ;] U mnie nie musi on fajnie wyglądać, wystarczy, żeby dobrze chłodził... jak moze kiedyś załatwie sobie większą bude... to może wpakuje wc do środka i zrobi się coś na wygląd... narazie na wydajność... a połączyć jedno z drugim da się... ale... nie teraz :P A jeśli ma się kase to nic nie stoi na przeszkodzie aby odwiedzić c-sklep :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Eee tam, zawsze można ładniejszy kontownik zapodać :lol: Myśle że ten kontownik odprowadzi więcej ciepła niż twoje revolteki. P.s.i tak to jest jedna z ładniej wykonanych modyfikacji przez świdra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja na swoj nowy nabytek 2x512MB Hynix zalozylem takie oto wlasnie radiatorki... spisuja sie dobrze i wystarczajaco do mojej kombinacji FSB/timingi/napiecia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 tylko pytanie po co zakladac radiatory na hynixy jak one wcale sie nie grzeja ? ? ? ? ? ? ? ? Jedynym racjonalnym wytlumaczeniem sa wzgledy estetyczne = WYGLAD calosci . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 tylko pytanie po co zakladac radiatory na hynixy jak one wcale sie nie grzeja ? ? ? ? ? ? ? ? Jedynym racjonalnym wytlumaczeniem sa wzgledy estetyczne = WYGLAD calosci . . . moje przy 3V na NF7-S przy fsb250 byly tak gorace ze nie dalo sie ich bezstresowo zmacac z miedzianymi TT A1414 :? teraz lataja przy 2.8V i sa letnie z radiatorkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Zawsze można w akcie desperacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ogolnei to chodzi o to zeby bylo sprawnie i niedrogo:) BTW: czy jak to sie machnei ta 3M (scocht? czy jakos tak?) to da sie to pozniej w gole odlpeic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No da się... ale trzeba dużo skorobać... ostanio też ją spyrolem traktowałęm i troche lepiej... miałbyś jakiś rozpuszczalnik... nitro :twisted: i powinno być łatwiej... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No musze chyba do podpisu dodać Nitro Rulez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 co z tymi revoltecami jak ma się 2x256? można jedno przeciąc czy co, czy trzeba kupować dwie sztuki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jak ty je chcesz przecinać :?: Raczej dwie sztuki musisz kupić, a jak nie to kątownik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...