Zombi Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Mam internet radiowy niemem ip zewnetrznego ani portów zaden program mi niechce zasysac a jak jusz to po 1k comam zrobic zeby chodziło dobrze prosze o wszelkom pomoc . Jak wogule zaczoć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Na początek edytuj swojego posta i napisz go jeszcze raz po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombi Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 czy jest ktos kto wie i hce mu sie mi wytłumaczyć o tym p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 to co piszesz ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 8O człowieku, w jakim języku piszesz? Nie musisz mieć zewnętrznego IP, a porty zablokował ci admin, albo źle skonfigurowany firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Zombi: naucz się polskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan72 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Mam internet radiowy niemem ip zewnetrznego ani portów zaden program mi niechce zasysac a jak jusz to po 1k comam zrobic zeby chodziło dobrze prosze o wszelkom pomoc . Jak wogule zaczoć http://www.osiol.com/----tam masz wszystko opisane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...