gallpl Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Cześć Wszystkim. Mam mały problem. Chciałbym zakupić niedrogie głośniczki do kompa 5.1 (do ogladania filmów i gier). Miałem zamiar kupić logitechy z-640 lecz ostatnio wyszły podobne głośniczki za podobną cenę x-530 i teraz niewiem które wybrać. Jeśli ktoś posiada głośniczki x-530 lub wie coś o nich (bo o z-640 znalazłem troche informacji) to proszę o udzielenie jakiś informacji. Będe bardzo wdzięczny i z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 x530 to nowsza werzja z640 - ta sama moc, poprawiony odstep sygnalu od szumu i jakies tam dodatkowe bajery (bass refleks?) no i wyglad calkiem ciekawy. Tylko czest. dolna ciut podniesiona z 35Hz na 40Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Porównywałem klika dni temu oba zestawy. Nie ma o czym mówić. Z-640 wymiękają. X-530 to następca 640-ek. Zdecydowanie poprawiono jakość odtwarzanych tonów wysokich i eraz brzmią bardzo czysto ale nie wgryzają się w ucho. Bas jest mocny może ciut płytszy niż w poprzedniku ale prawie niezauważalnie i nawet ustawiając na minimum mocno grzmi. Ogólnie świetnie słucha się każdych dźwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Tak X-530 to nastepcy starych dobrych Z-640 i podobno grają niezle ale z tego co zauwazyłem regulacje głośńośći maja w prawym albo lewym głośńiku przednim a jak dla mnie to wielki minus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...