Puffy Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam skończyłem już informatyke chciałbym się dowiedzieć po waszych doświeadczeniach jaki kierunek obrać.Mam rodzinke i pracę chciałbym rozpoczać jeszcze coś żeby coś skończyć ale musi być to kierunek mało zajmujący czas np na naukę , najlepiej mało matmy i zaoczne oczywiscie. Myślę o psychologi albo socjologi słyszałem że to spoko kierunek i łątwo się przechodzi. Chodzi mi o studia zaoczne płatne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 socjoresocjalizacjopodobne .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kazda odmiana studiow pedagogicznych, wez cos w stylu pedagogike z zarzadzaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Marketing i Zarządzanie na UG, potocznie zwany Wydziałem Gier i Zabaw :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kierunek malo zajmujacy czas to napewno kierunek uniwersytecki np wspomniany wydzial gier i zabaw czyli Zarzadzanie i ekonomia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kazda odmiana studiow pedagogicznych, wez cos w stylu pedagogike z zarzadzaniem...Zdaje sie,ze tam trzeba duzo ksiazek czytac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Kazda odmiana studiow pedagogicznych, wez cos w stylu pedagogike z zarzadzaniem...Zdaje sie,ze tam trzeba duzo ksiazek czytac ;)No i na tym koniec. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A moze hotelarstwo ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ekonomia na UwB Obrona pracy magisterskiej to ŚREDNIO 2,5 minuty, rekord to ok 40 sekund :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam skończyłem już informatyke chciałbym się dowiedzieć po waszych doświeadczeniach jaki kierunek obrać.Mam rodzinke i pracę chciałbym rozpoczać jeszcze coś żeby coś skończyć ale musi być to kierunek mało zajmujący czas np na naukę , najlepiej mało matmy i zaoczne oczywiscie. Czegoś tu nie rozumiem. Skoro skończyłeś już studia, masz pracę, rodzinę to po co zaczynać Ci jeszcze studia po to, "żeby coś skończyć". Płacić, jeździć, tracic czas po to tylko żeby było... Sztuka dla sztuki? Sorki, ale to jakiś nonsens... BTW Toruński UMK WNEiZ kier Organizacja i Kierowanie Przedsiębiorstwem - magisterka zabawa. AHa, ale jakie studia Cie interesują? mgr? Podyplomowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 WSGnG Wyższa Szkoła Gotowania na Gazie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Czegoś tu nie rozumiem. Skoro skończyłeś już studia, masz pracę, rodzinę to po co zaczynać Ci jeszcze studia po to, "żeby coś skończyć". Płacić, jeździć, tracic czas po to tylko żeby było... Sztuka dla sztuki? Sorki, ale to jakiś nonsens...Ostatnio sam sie przekonalem,ze wiele osob po skonczenie pierwotnego kierunku na studiach wybiera drugi,nie wymagajacy tylko po to,zeby korzystac ze znizek studenckich. W pracy nie placa za Ciebie Zus,wiec dostajesz wiecej ale do 70 lat trzeba pracowac(podobno)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grocal Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 WSGnG Wyższa Szkoła Gotowania na Gazie :twisted: Znam lepszy: WSTG Wyższa Szkoła Trząchania Gnoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam skończyłem już informatyke chciałbym się dowiedzieć po waszych doświeadczeniach jaki kierunek obrać.Mam rodzinke i pracę chciałbym rozpoczać jeszcze coś żeby coś skończyć ale musi być to kierunek mało zajmujący czas np na naukę , najlepiej mało matmy i zaoczne oczywiscie. Czegoś tu nie rozumiem. Skoro skończyłeś już studia, masz pracę, rodzinę to po co zaczynać Ci jeszcze studia po to, "żeby coś skończyć". Płacić, jeździć, tracic czas po to tylko żeby było... Sztuka dla sztuki? Sorki, ale to jakiś nonsens... BTW Toruński UMK WNEiZ kier Organizacja i Kierowanie Przedsiębiorstwem - magisterka zabawa. AHa, ale jakie studia Cie interesują? mgr? Podyplomowe? tak sie sklada ze jestem na UMK na politologii zaocznie i zeby to byla zabawa to nie powiem. Jestem na 5tym roku i moze strasznie ciezko nie bylo ale 1wszy trzeci i 4rty rok pochlonely wiele ofiar ze starej grupy czyli 140 osob przyjetych do 5tego roku przetrwalo moze 40. Nie twierdze ze wszyscy odpadli przez egzamy, mysle ze polowa tych co odpadli po prostu zrezygnowala albo sie poddala. No i w tym roku na umk byla komisja akredytacyjna or smth i teraz jest jeszcze gorzej :P (przynajmiej jesli idzie o zaoczne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Najłatwiejszy - Turystyka i Hotelarstwo ...oczywiście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 tak na serio to najlatwiej jest na prywatnych :) tyle ze trzeba bulic i czesto duuuzo :) ale jak masz isc na zaoczne to i na panstwowych placisz. Na prywatnych jest duzo bonusow np kolega byl na informie i mial nieograniczona ilosc podejsc do egzamu z tym ze za kazde kolejne trzeba bylo slono zaplacic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 a może WF :P albo Leśnictwo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Ekonomi na UG potowerdzam LUZY ale chyba nic nie przebije POLITOLOGI.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 idz jeszcze raz na infe :lol: jaką policealną lub wieczorową :D .. gwarantuje ze bedzie najłatwiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hmmm wydaje mi sie ze sociologia kumpel na 5 roku pisze wypracowania jak w podstawowce porazka jak dla mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 filologia czeska ;> a tak powaznie to nie mozna jednoznacznie stwierdzic dle jednego to bedzie latwe, dla innej osoby nie do przejscia studia z reguly nie sa proste (przynajmniej nie powinny byc, bo w koncu to wyższe uczelnie, a nie podstawówka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 WT = Wychowanie Tecniczne Znajomy jest absolwentem ww kierunku... skrót mi wytłumaczył troszke inaczej : Wódka i Tańce :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 archeo :] wyklad raz na 2 tygodnie bo czesciej nikomu nie chce sie przychodzic :P od czasu do czasu na jakies wykopki na weekend pojedziesz ( tak dobrze myslisz caly czas kazdy zachlany chodzi) na pierwszym roku masz chyba dwa banalne egzaminy i to wszytko ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 http://www.centrum-zak.edu.pl/olsztyn.html Zapraszam, napewno cos sobie wybierzesz ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam skończyłem już informatyke chciałbym się dowiedzieć po waszych doświeadczeniach jaki kierunek obrać.Mam rodzinke i pracę chciałbym rozpoczać jeszcze coś żeby coś skończyć ale musi być to kierunek mało zajmujący czas np na naukę , najlepiej mało matmy i zaoczne oczywiscie. Czegoś tu nie rozumiem. Skoro skończyłeś już studia, masz pracę, rodzinę to po co zaczynać Ci jeszcze studia po to, "żeby coś skończyć". Płacić, jeździć, tracic czas po to tylko żeby było... Sztuka dla sztuki? Sorki, ale to jakiś nonsens... BTW Toruński UMK WNEiZ kier Organizacja i Kierowanie Przedsiębiorstwem - magisterka zabawa. AHa, ale jakie studia Cie interesują? mgr? Podyplomowe? tak sie sklada ze jestem na UMK na politologii zaocznie i zeby to byla zabawa to nie powiem. Jestem na 5tym roku i moze strasznie ciezko nie bylo ale 1wszy trzeci i 4rty rok pochlonely wiele ofiar ze starej grupy czyli 140 osob przyjetych do 5tego roku przetrwalo moze 40. Nie twierdze ze wszyscy odpadli przez egzamy, mysle ze polowa tych co odpadli po prostu zrezygnowala albo sie poddala. No i w tym roku na umk byla komisja akredytacyjna or smth i teraz jest jeszcze gorzej :P (przynajmiej jesli idzie o zaoczne) no nie wiem, ja skonczylem magisterke na ww. wydzziale i sie specjalnie nie zmeczylem. Jednoczesnie nie twierdze, ze jest tak na politologii, dlatego zaznaczylem, ze na moim wydziale byla zabawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 nie twierdze ze to sa meki - mysle ze jest tak jak na kazdych innych podobnych studiach ... i zalezy kto co lubi - jak jestes dobry z matmy i lubisz ja + lubisz kompy to informa bedzie dla ciebie pewnie pikusiem :) a dla mnie a zamierzam isc na informe po skonczeniu politologii bedzie to pewnie droga przez meke bo z matmy i fizy nigdy dobry nie bylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anastazja99 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 ja studiowałam na wyższej szkole bezpieceństwa bn i było fajnie, pozim nawet wysoki, ale zajęcie terenowe i praktyczne wiec az tak trudno nie był a nauczuć sie nauczyłam sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kiedy powstawał ten temat, na księżyc mówiłaś "kapusta", na muchy "tapty", a na dywan wchodziłaś po drabinie. Odrobinę zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 złota łopata :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 ja studiowałam na wyższej szkole bezpieceństwa bn i było fajnie, pozim nawet wysoki, ale zajęcie terenowe i praktyczne wiec az tak trudno nie był a nauczuć sie nauczyłam sporo A 99, to rok urodzenia, tak? Ehhh, słyszałem że mieli zlikwidować gimnazja, ale żeby od razu po podstawówce dzieci na studia posyłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...