Mateoosh Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ej a co sie zepsujowi stalo - bana dostal czy co???Już dawno, konto ma skasowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja mam JesCze CaŁKIEM SpraWnĄ CHiCkoNy KtoRa PAMiETA JESCzE 286sTki. CybA bĘdĘ mUSIaŁ niĄ pisaĆ Obecna daje taKie efekTy(tAkiE g. teraz produKujĄ RAz upadNie I koniec) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 SpiderMAN a jak długo masz ta klawiaturke ?? bo kumpel ma około roku i napisów na guzikach jush prawie niewidac poprostu sie ztarły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ..poszukaj. ten topic jush byl.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Media-tech jezu ludzie dajcie spokoj. Mialem (mam - lezy na szafie) MT123, wszystko bylo ok do czasu. Wyjechalem na 5 dni, po powrocie 5 klawiszy q,w,e,a,s nie dzialalo , w domu nie bylo nikogo..... Nie mam pojecia co sie z nia stalo, rozbieralem ja chyba z 5 razy, sprawdzalem kabel i wtyczke... Po prostu nie polecam, Mediatech (jak to juz ktos napisal) fajnie tylko wyglada i kosztuje :) Teraz mam jakiegos OEM`a najprostrza (kupilem z P75 z 6 lat temu) i jest super.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 SpiderMAN a jak długo masz ta klawiaturke ?? bo kumpel ma około roku i napisów na guzikach jush prawie niewidac poprostu sie ztarły :)Ja mam okolo 10 miesiecy i nic sie nie starlo, a zapewniam Cie, ze uzywam jej dosc intenywnie, duzo pisze i gram i pisze i gram :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...