Loozak21 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Dlaczego RivaTuner nie wykrywa RADEONA9550 ??? W polu gdzie powinny znaleźć sie informacje o modelu karty, pamieci (ns, i MB) i procesorze RV350 u mnie pisze w tym polu : NO ADDITINAL INFORMATION. Co się dzieje. W jakimś teście widziałem ze ten program RivaTuner wykrywa radka9550, a mojego nie potrafi. NIE MOGĘ PODKRĘCIĆ KARTY... POMÓŻCIE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 zakladaja dwa takie same tematy sobie nie pomozesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 po1. Spokojnie! po2. Sciagnij najnowsza wersje RT, i nie mow mi ze masz najnowsza, bo nie uwierze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Moze masz stare stery w windowsie w c o nie chce mi sie wierzyc nowa wersja riva tuner www.guru3d.com/rivatuner/ i musi sie dac podkrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loozak21 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mam RiveTuner RC15...to jest chyba najnowsza??? A windowsa mam Xp professional ServicePack 1a... I co wy na to??? Wiem że u was działa... A stery do radka to Omega2.5.9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 spróbuj w innym programie diagnostycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Listonosz Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 moze to jakis skiszony NoName ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 przeinstaluj system,wgraj najpierw stery chipsetu płyty głównej,a potem sterowniki grafy-powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 jak przed omegami miałeś oryginalne stery to nic dziwnego że sie nie kręci-musisz takim sprytnym programem wywalić pozostałości catalystów z rejestru-nie pamiętam jak się nazywa niestety, a kręć najlepiej atitoolem-w opcjach ma zdejmowanie blokady z r9550/9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...