Savage Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 W najbliższym czasie będę modernizował kompa znajomemu. Ostatnio na rynku jest duże zamieszanie z chipsetami ze stajni Via. Nie wiem czy wziąć płytę Epox 8k5a2 na starszym KT333 ale za to z nowym mostkiem 8235 czy moze np. Gibabyte'a na KT400. Czytałem, że obsługa DDR 400 i AGP x8 na płycie z KT400 jest nie za dobre. Mysłałem również nad graficzną z chipem Radeon 9000, jesli ktos zna karty z tym chipem to niech napisze co onich sądzi, ewentulanie jakiej firmy kupic. Z góry dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 weż MSI KT333 ultra2-r to naprawde zaje-----ista plytka mam ją i nie narzekam a mozna tez popodkrecac i ma usb 2 jak chcesz ale nie jest droga. a ten radek to dobry wybór. myślę o gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 bylo juz !!! bierz tego epoxa sprawdzona b.dobra płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 weż MSI KT333 ultra2-r to naprawde zaje-----ista plytka mam ją i nie narzekam a mozna tez popodkrecac i ma usb 2 jak chcesz ale nie jest droga. a ten radek to dobry wybór. myślę o gigabyte. usb 2.0 ma kazda szanująca się płyta na kt333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 chipset kt400 ma się w tej chwili nijak do kt333 kosztuje wyraznie więcej ,ma problemy z pc3200 ddr no i agpx8 w tej chwili po co to komu pewno za miesiąc lub 2 Via wypuści kt400a :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Polecam MSI KT3ULTRA2.... swietna plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 jesli radka to bierz shapire , slyszalem dobre opinie o tej karcie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jesli radka to bierz shapire , slyszalem dobre opinie o tej karcie :twisted:Albo minta, nie wiem jak wczensije ale te radki sa udane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...