Casidy666 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jak w temacie chciałem sflashować t,.a karte i nie idzie. Flashowałem wczesniej gforca i poszło ladnie. Z ATI 9600 ładnie zgrał się bios lecz przy próbie wgrania nawet tego co się zgrał wywała błąd że ne może usunąć starego. Czy ta karta ma stała blokadę na wgranie biosu czy mozna jakos to ominąć. Z góryu dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Użyj flashera od gigabyte, omija tę blokadę. Tu masz linka GV Flash 1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Lub zwykłego flashera też nie ma blokady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casidy666 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 OK jużtym Gigiem patrze. Zwykły flasher czyli jaki No i zrobiłem. Poszło bez problemów. Dziękówa za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...