tomek176 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam, W pracy mam forum. Jest na nim sporo waznych informacji. Konieczne jest jego solidne zabezpieczenie. Jest oczywiscie login i haslo w zaleznosci od osonby tez pojawiaja sie ogreslone czesci forum i mozliwosci jego modyfikacji. Czy mozliwe jest jeszcze lepsze jego zabezpieczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 http://slowniki.onet.pl/ Polecam słownik języka polskiego. A co do forum to nawet nie wiemy na czym stoi. Skąd mamy wiedzieć co można zrobić a co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jesli jest to open sourcowe forum typu phpbb to jest dosc dobrze zabezpieczone(z uwagi na szybkie wykrywanie i poprawianie bugow) natomiast z platnymi-to kto wie :D NIEZLA IRONIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Wiec tak... co do slownika to mam naukowo stwierdzona dysorotografie i dysgrafie, ale staram sie ... Moje forum mam w platnej wersji Powered by Invision Power Board(U) v1.2. Nie wiem, ale jakos tak sie przyjelo, ze co za pieniadze to dobre, a wiem, ze tak nie jest. Wiec cos sie da z nim zrobic w celu zabezpieczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Duzy wplyw maja napewno ustawienia serwera na ktorym dziala forum-jesli masz mozliwosc zmiany plikow konfiguracyjnych apache'a lub samego php.ini to powinienes tam szukac dodatkowej ochrony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 serverek mam zewnetrzny hiszpanski ... puki co nie wiem jakie mam mozliwosci zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...