heniek882 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam ! Czy ktos z Szanownych Grupowiczow moze wie co jest nie tak z moim kompem ? Zestaw : A64 2800 MSI K8N Platinium dysk SATA 200Gb Barakuda grafika R 9800Pro Pamiec 1Gb Kingston 400 Wszystke czesci nowe. Obkawy: juz trzeci raz wysypal mi sie Win XP, poprostu po wylaczeniu juz nie wystartowal pisze ze brak mu pliku NTLDR po ponownej instalacji sprawdza partycje F (zawsze tylko te) Za pierwszym razem bylo to po tygodniu a teraz po miesiacu Nie wgrywalem SP2 ani nForce3 v5.10 ! Czy to wina oprgramowania czy kontroler dysku padl ? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam !....Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiamRafal zasilacz, albo bios z rev ponizej 1.5x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek882 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 bios jest stary 1.10 ale gdzie jest 1.50 bo znajduje tylko 1.40 ? Dziekuje za odpowiedz ! Rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 bios jest stary 1.10 ale gdzie jest 1.50 bo znajduje tylko 1.40 ? Dziekuje za odpowiedz ! Rafal osobiscie polecam ten -> http://members.lycos.co.uk/syar2003/S754_n...7030MOD_152.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek882 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 wgralem bios 1.40 tego Twojego nie mage sciagnac ! Zainstalowalem Win XP i przy pierwszym restarcie znow zaczal sprawdzac partycje F (i tylko nia) teraz nie mam parudrobiazgow na nie ktore wczoraj nagralem ! Teraz dogralem nV 5.10, SP2 tylko ze nie mam pewnosci czy znow nie wywali mi sie :( Pozdrawiam Rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 zajrzyj tu -> http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=59711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek882 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ok sciagnalem nowy bios tylko jak go wgrac ? Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...