bigzzgib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Mam łącze w kablówce przez modem usb i drugiego kompa którego chciałbym podłączyć z tym pierwszym za pomocą kart sieciowych i skrosowanego kabla tak aby ten drugi korzystał z netu za pośrednictwem pierwszego. Wszystko połączyłem przydzieliłem im dwa różne ip(192.168.1.1 i 192.168.1.2 łącze z kablówki na pierwszym kompie udostępniłem dla innych użytkowników z sieci ale na drugim kompie sieć nie działa i co gorsza na drugim kompie nie widze pierwszego ale na pierwszym widze drugi i to może być ta przyczyna dlaczego net nie działa O co chodzi da sie to wogóle zrobić. Na pierwszym kompie mam w2k3 a na drugim wxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nie do konca zrozumialem jak to jest, ale czy na tym drugim kompie nie dziala net czy siec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nie do konca zrozumialem jak to jest, ale czy na tym drugim kompie nie dziala net czy siec?W zasadzie to niedziała to i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nie do konca zrozumialem jak to jest, ale czy na tym drugim kompie nie dziala net czy siec?W zasadzie to niedziała to i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...