=KrAnKeD= Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Dla zainteresowanych http://fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=26219 :wink: Wieczorem pewnie będzie więcej mirrorów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Właśnie zasysam, torę wolno ale idzie :] zobaczymy później co tam poprawili ;] BTW. Ktoś już ma? i testował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 No ja mam i jak narazie nie mam jakiś większych problemów wszystko chodzi tak jak powinno. I do tego dosyć szybko :wink: Więcej narazie nie mogę powiedzieć bo mało jeszcze siedziałem na FC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ja rowniez zainstalowalem... dziala dobrze, aczkolwiek troszke wolniej niz fc2 ktora mialem wczesniej, problemow na razie brak. wziac testuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 testował ktoś na amd64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 zainstalowałem wersje 64bit (akurat sobie sprawiłem amd64 więc postanowiłem tego lina potestować) zainstalowałem na specjalnie zostawionym wolnym miejscu na dysku instalka ok nie ma co wspominać (sprzęt wykryło) ale problem mam z netem :( mam sdi -modem mi wykryło kontroli na modemie świecą a neta nie ma :( co źle robie ? help ! ps proszę o łagodne potraktowanie to mój pierwszy lin w życiu (freesco nie licze :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...