Barthezz365 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Które głośniki polecacie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Podaj linki do specyfikacji.Podaj linki do specyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 http://twojepc.pl/artykuly.php?id=megawork..._z-220&strona=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Creative Megaworks 2.1 THX 250D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooRtleS Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ja polecam głośniki Creative GigaWorksTM 7.1 S750 THX retail sa super , ostatnio je kupiłem i ....... wow ........... dają czadu Link dla zaintereswanych : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9927 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 TooRtleS tylko one t roszke drogie ale wiem sie sie opłaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Te które podałeś, też nie są tanie. ;) Jedne i drugie dobre. Jeśli miałbym wybierać, to kupił bym tego Creative'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlka Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 MOIM ZDANIEM WEŹ POPROŚ SPRZEDAWCĘ O MOŻLWOŚĆ PRZETESTOWANIA GŁOSNIKÓW TYLKO WRAŻENIA ODSŁUCHOWE DADZĄ CI ODPOWIEDŹ ZGODNIE Z TWOIM GUSTEM. ZASADA JEST TAKA SAMA JAK KUPUJESZ INNY SPRZĘT GRAJĄCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...