Dev-o Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Mam prolinka GF4Ti4200 64MB 4ns Samsung opartego na rdzeniu A3, jest mozliwa przerobka na Quadro 4 700XGL ?? gdzies sie natknolem na cos podobnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nie wiem jak z tymi oznaczeniami ale na quadro da sie przerobic nawet za pomoca zwyklego riva tunner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 hmmmm a po co taka zmiana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 po wieksza wydajnosc w 3DStudio i innych progsach do CAD i renderingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 sciagnolem rivatunera, i wystaczylo wlaczyc jeded skrypt i jest wykrywalna jako quadro 4 700xgl ;) - jeszcze najnowsze sterowniki do quadro zainstalowalem w 3d marku 2k3 wynik o jakies 200pkt wzrosl mi (na tych samych ustawieniach procka i taktowaniach) czyli teraz na procku 2700 (18x150) i karcie 275/540(wiem ze slabo, ale cos zle z chlodzeniem jest, a pamiatki kiszkowate) mam kolo 1750pkt znajde czas to posciagam pare programow i zobacze czy w pelni sie zmodowala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 sciagnij SpecViewPro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 znaczy sie specviewperf 7.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 dokladnie tyle ze musialbys mierzyc przed modem i po modzie - co chyba jest oczywista sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 mam pytanko, co daje fastwrites?? mozna to wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 można ale w nvidi bedziesz miał wyższy wynik z włączonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 mod na quadro żeby się 3 d markiem bawić....ale lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 lol ?? moda zrobilem zeby sie przekonac czy mozna przerobic, dla samego 3d marka nie robilem, tylko przy okazji sprawdzilem czytaj uwaznie ze w pierwszych postach nic nie mowilem o 3d markach, naucz sie czytac ze zrozumieniem dopiero potem sie udzielaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 mod na quadro żeby się 3 d markiem bawić....ale lol :lol: Podkrecac karte zeby sie 3dmarkiem bawic. Tez lol ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 testowanie stabilności w direct 3d mija się z celem przecież zmianom ulegają tylko funkcje open gl ale mam pytanie czy patch soft quadro działa z najnowszymi sterownikami?z tego co czytałem stabilnie działa(u mnie też)tylko w wersji 42.51 w nowszych są zwisy jest nowy specview perf w wesji 8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ja teraz mam zainstalowane stery do quadro, forcewary wywalilem, narazie chodzi normalnie jakby nigdy nic mod u mnie przebiegl inaczej jak np. w poradniku na siriusie najnowszy riva tuner ma juz wbudowany skrypt do odblokowywania i wystaczylo praktycznie wlaczyc 3 opcje w tunerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 1 rzecz jakim cudem da się patch script soft quadro wczytać do ster.quadro 60. coś tam :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam NIe znam sie na modach kart graficznych dlatego zapytam specjalistów. 1. chcial bym przerobic na Quadro 4 700XGL czy mogl by mi ktos cierpliwy krok po kroku napisać co mam zrobic?? z gory dziekuje i przepraszam za tak glupie pytanie ale wolał bym nic nie skoncic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 oczywiscie na sotfmod?;] riva tuner, -klikasz na customize karty, -klikasz low-level system setings[obrazek karty graficznej] -nvstrap driver -klikasz na install -graphic adapter cośtam klikasz tam wybierasz quadro i zatwierdzasz;] robisz resa i wgrywasz stery od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 stery od quadro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 stery od quadro ;)taknei?;] w 3d smarku na sterach od quadro [po przeróbce of kors] mam mniej niz na zwyklych forcach;] bo w sumie co dają stery od quadro?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to dziwne bo ja mam wiecej ;) a jade na nich nonstop ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to dziwne bo ja mam wiecej ;) a jade na nich nonstop ;]moogłbys rzucic sznurkiem do tych sterów?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...