Robertcik Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Mam problem nie wiem, którego R9700 wybrać by się najlepiej kręcił - słyszałem że najlepszy jest HIS (creative jest jeszcze nie dostępny w Polsce)-bo przecież cała roadość jest w wyciśnięcia jak najwięcej no nie :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 o ile mi dobrze wiadomo to puki co wszędzie kupisz tego samego radka od Ati niezależnie od tego czy to będzie gigabyte czy his (tylko takie na razie są u nas dostępne). Aha a na creative'a sie nawet nie śliń bo będą sprzedawane tylko w azji... P.S. wie ktoś może w jakim państwie europy są najtańsze ceny części komputerowych? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 HIS świetnie się podkręca, znacznie lepiej od Gigabayta (na benchmark.pl testowali 3 Radeony, oprócz wymienionych firm jeszcze Sapphire). Werdykt: najbardziej przypadł im do gustu HIS, głównie ze względu na duże możliwości o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 o ile mi dobrze wiadomo to puki co wszędzie kupisz tego samego radka od Ati niezależnie od tego czy to będzie gigabyte czy his (tylko takie na razie są u nas dostępne). Aha a na creative'a sie nawet nie śliń bo będą sprzedawane tylko w azji... P.S. wie ktoś może w jakim państwie europy są najtańsze ceny części komputerowych? :) ceny- to tylko anglia. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...