Skocz do zawartości
Robertcik

Jaki Radeon 9700

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem nie wiem, którego R9700 wybrać by się najlepiej kręcił - słyszałem że najlepszy jest HIS (creative jest jeszcze nie dostępny w Polsce)-bo przecież cała roadość jest w wyciśnięcia jak najwięcej no nie :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile mi dobrze wiadomo to puki co wszędzie kupisz tego samego radka od Ati niezależnie od tego czy to będzie gigabyte czy his (tylko takie na razie są u nas dostępne). Aha a na creative'a sie nawet nie śliń bo będą sprzedawane tylko w azji...

P.S. wie ktoś może w jakim państwie europy są najtańsze ceny części komputerowych? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HIS świetnie się podkręca, znacznie lepiej od Gigabayta (na benchmark.pl testowali 3 Radeony, oprócz wymienionych firm jeszcze Sapphire).

Werdykt: najbardziej przypadł im do gustu HIS, głównie ze względu na duże możliwości o/c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile mi dobrze wiadomo to puki co wszędzie kupisz tego samego radka od Ati niezależnie od tego czy to będzie gigabyte czy his (tylko takie na razie są u nas dostępne). Aha a na creative'a sie nawet nie śliń bo będą sprzedawane tylko w azji... 

P.S. wie ktoś może w jakim państwie europy są najtańsze ceny części komputerowych? :)

ceny- to tylko anglia. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...