Biedron Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Niby glopi temat ale ja juz naprawde nie wiem co moze byc przyczyna. Od czasu do czasu (ok.1/3min) mam 1-2sekundowa zwieche i nie wiem co mam z tym zrobic. System mam 3 tygodnie i srednio mi sie chce robic format poza tym nie wiem czy pomoze. Trojany i inne badziewia regularnie usuwam. Kompa "odkurzalem" calkiem niedawno. Wszystkie czesci sa sprawne. Jak ktos wie dlaczego sie tak dzieje to bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cfg: Athlon 1700Xp @ 2000Xp Radeon 8500 512 ddr Samsung 120 GB UDMA/100 7200 rpm 8MB cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Zobacz na www.wrozka.pl, albo podaj więcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Wiedzialem ze sie zaraz odezwie jakis macho i wyskoczy z takim tekstem. Powiedz mi jakie szczegoly chcesz znac to Ci je podam. Ten Twoj text mial byc smieszny czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 a nawet jaki system masz jakie temp zasilator napięcia .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Też miałem taki sam problem. Pomogła zmiana zasilki z Megabajta na Chieftec'a 360. Sprawdz napięcia na zasilce i podaj je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 lspider moowisz i masz mib robi za wrozke :) nołofens mib duze prawdopodobienstwo ze dobrze wroozysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Win 2k. Nie mam programu do sprawdzania napiecia ale nie wydaje mi sie zeby to byla wina zasilacza... Jak podasz program to sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 iznoof nie wpadłes na to zeby podzielic sie z nami coto za magic PSU posiadasz ;) a sprawdzanie programami napiecia hmmm juz słysze w tle " ...........miernik............" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soup5 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jeśli chodzi ci o to, że masz tzw. efekt "tear", to sprawdź czy w trayu nie pracuje ci jakiś programik, który odświerza np. temp. procka, itp...a'la SpeedFan. Miałem ten sam roblem. Ew. wyłącz w BIOS'ie "shutdown temp.". Jeszcze raz powtórzę: moja rada ma rację bytu tylko w przypadku występowania efektu "tear". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Wiedzialem ze sie zaraz odezwie jakis macho i wyskoczy z takim tekstem. Powiedz mi jakie szczegoly chcesz znac to Ci je podam. Ten Twoj text mial byc smieszny czy jak ? :evil: Może być 1000 różnych przyczyn zawieszania się Twojego kompa, a z tego co napisałeś trudno coś konkretnego wywnioskować. Zobacz i napisz jakie masz temperatury i napięcia. Im więcej informacji podasz, tym większa szansa, że Ci ktoś pomoże :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Biedron Ja nadal upieram się że zasiłka nie wyrabia!!!! Podaj co masz za zasilkę. U mnie tak było czkolwiek przeskanuj kompa progsem ad-aware i zobacz czy nie masz jakiegoś syfa. To może też być przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...