jackotrue Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o Firefoksa, to jest to moja pierwsza przeglądarka internetowa i bardzo ją cenię (widzę po objętości tego wątku, że nie tylko ja). Ostatnio ustąpiła jednak w moim blaszaku miejsca Operze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jak pozbyc sie niechcianego dodatku, niewiadomo skad? Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam, jest jakaś możliwość aby zmusić gmail menager do pełnej współpracy z onetem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 sekman - chroba wie, może jakiś błąd skórki ? Spróbuj też wyłączyć pasek tak jakbyś wyłączał pasek zakładek. Nierealny - raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Fkatycznie! Wwalilo mi sie jakies "global shearch" oO Skad to ja pojecia nie mam, ale wystarczylo odznaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Pewnie któreś z zainstalowanych rozszerzeń ma taki pasek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Hmm Lisek się zepsuł? Miałem nieoczekiwany restart a po nim z FF zniknęły wszystkie zakładki, ale to nie jest problem, większym jest to, że nie mogę dodawać żadnych innych zakładek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Na zakładkach (bookmarks.html) pewnie masz 'tylko do odczytu'. Zerknij do profilu do katalogu bookmarkbackups, powinieneś tam znaleźć stare zakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) No to chyba problem tkwi gdzieś głębiej... gdzie znaleźć bookmarks.html :) ? katalog bookmarkbackups nie istnieje.. Edytowane 1 Maja 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 C:\Documents and Settings\Login\Dane Aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\costam.default\bookmarkbackups ... przy zalozeniu ze masz windowsa xp:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Inaczej może ;) Gdzie jest bookmarks.html? bookmarkbackups wiem gdzie jest tylko, że nic w nim nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 C:\Documents and Settings\Login\Dane Aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\costam.default\ tu powinno byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Nie jest ustawione tylko do odczytu.. Coś czuję, że czeka mnie przesiadka na Opere.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ściągałem archiwum rara Firefoxem; zaznaczona była opcja Otwórz plik programem... Kiedy skończyło się pobieranie i otworzył się WinRar, zamiast rozpakować plik, jak ta sierota zamknąłem program. Jest jakaś szansa na odzyskanie tego pliku czy trzeba ciągnąć jeszcze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Powinien byc w \temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Witam forumowiczów i prosze o pomoc. Od ok 2-3 dni przy przeglądaniu stron firefoxem co chwila pojawia się taki efekt, że cała strona zaczyna nagle "skakać" o ok 3 cm w górę i w doł w oknie przeglądarki kilka razy na sekundę, co całkowicie uniemożliwia obejrzenie jej. Co to może być i jak to zlikwidować. Nie dotyczy to zadnych konkretnych stron. Czasem strona chodzi cacy, nagle po kliknięciu czegoś zaczyna skakać i wtedy skaczą już wszystkie zakładki. Przy czym jesli zamkne przegladarke i otworze strone jeszcze raz - przestaje. Czekam na jakies rady. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...hlite=%2Bskacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Co zrobić, aby te ciastka (tradedoubler.com, hit.gemius.pl) się nie zapisywały? Zablokowane są w adblocku i opcjach. Edytowane 5 Maja 2007 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Z drugiego screena wynika raczej, że to ciacha z IE. Ja też lubię mieć porządek w ciastkach, polecam cookieculler - wybieram, które cookies są mi potrzebne, a reszta automatycznie wylatuje po restarcie FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Tylko, że ja nie używam IE, zobaczę tą wtyczkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Dzień dobry. Czy da się w fajerfoksie zrobić podwójny pasek zakładek? Bo ten pojedynczy jakoś mi nie wystarcza :/ Edytowane 7 Maja 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tab Mix Plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tab Mix Plus Coś nie abla, albo jestem ślepy, albo się nie zrozumieliśmy ;) Nie chodzi mi o karty, a o pasek zakładek, ten z adresami do stron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wiem, ale tam chyba jest opcja, zeby pasek zakladek mial kilka rzedow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Jedyne co znalazłem, to takie cuś Ale to służy to kart nie zakładek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ojc to przepraszam, od poczatku pomylily mi sie karty z zakladkami:( Moze paulo cos pomoze... albo trzeba rozdzialke zmienic to pasek bedzie szerszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dzień dobry. Czy da się w fajerfoksie zrobić podwójny pasek zakładek? Bo ten pojedynczy jakoś mi nie wystarcza :/Do pliku userChrome.css, który się znajduje w C:\Documents and Settings\[profil]\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\[cośtam].default\chrome wklej #bookmarks-ptf {display:block !important;}#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline !important;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Moze paulo cos pomozePomogę tak jak studenc1k - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry1555733 ;] edit: Możesz w sumie też skorzystać z rozwiązania, którego ja używam - pasek zakładek bez nazw. /* Hide the bookmark labels */.bookmarks-toolbar-items .toolbarbutton-text {display: none !important;} Edytowane 8 Maja 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Dzięki chłopaki za odzew, ale.... ja chyba jestem jakiś nie poważny, albo mój fajerfoks. Szukałem tego pliku chrome.css no i co? No i nic! Nie ma, wsiąkł przepadał nie istnieje :mur: Jedyne co znalazłem to chrome-example.css, do którego dodaje ten wiersz i dalej klapa, jak pasek był jeden tak nadal jest i nie ma zamiaru się rozdwoić :/ Wersja mojego FF - 2.0.0.3. WTF?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Raczej Ty :) Przeciez masz podane dokładnie gdzie jest ten plik. Zmieniasz tylko nazwe z userChrome-example.css na userChrome.css i dodajesz do niego co trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...