orlontko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wg. Mozilli to ma być premiera stabilnej 5.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/5.0/win32/en-US/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Dziś wg. Mozilli to ma być premiera stabilnej 5.0 :) Która już od 6 dni 'leży' na ftp Mozilli, zresztą Rikki podał bezpośredniego linka do niej w wersji angielskiej więc mnie pozostała wersja polska ; ) - Firefox Setup 5.0.exe Edytowane 21 Czerwca 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) oki :) Tylko Ciekawi mnie jedno czemu na tej stronie Mozilla mówi ze nie ma jeszcze stabilnej wersji (strona została zamieszczona 3 dni po tym jak zamieszczona te niby stabilne wersje) dlatego to mnie ciekawi ; ) Edit: Ok wreszcie mozilla udostępniła wersje 5.0 stabilna oraz w autoupdate. (choć i tak nie rozumiem tego czemu tam w tych folderach wklejali takie info...) Edytowane 21 Czerwca 2011 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Sprawdzimy tego 5.0 bo 3 już mnie do szału doprowadza. Taki żółw że głowa boli. Jak odpaliłem opere, to zawstydziła i ff i turbodymomena. :lol2: ---------- FF 5 wydaje się faktycznie żwawszy niż 3, szkoda tylko że nie ma dla niego mouse gesture redox i już nie będzie, bo autor kończy prace. :sad: Edytowane 22 Czerwca 2011 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Panowie przed chwilą ff zaktualizował mi się do 5.0, przestał działać fast dial :/ idzie to jakoś uruchomić bo mnie coś trafi zaraz, bardzo mi ten dodatek ułatwia przeglądanie netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Fast Dial :: Dodatki dla programu Firefox Czytac komentarze, link do bety znajdziesz,,, Edytowane 24 Czerwca 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dzięki, już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Po automatycznym update z wersji 4 do wersji 5 zmieniło się u mnie szybkie wyszukiwanie, a konkretnie zamiast szukać w google.pl Firefox wyszukuje w google.com. Jest to dość uciążliwe - do tej pory zaznaczając jakiś tekst i wybierając "Szukaj w Google" dostawałem wyniki z polskiego internetu, np. zaznaczając nazwę czegoś elektronicznego w wynikach dostawałem link do tego przedmiotu na ceneo/skąpcu, szukając nazwy jakiejś miejscowości dostawałem linka do google maps. Wyszukując w wersji angielskiej Firefox nie podaje mi takich wyników. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie poprzedniej wersji wyszukiwania ? Poniżej screen z tym o co mi chodzi, jeżeli nie wyraziłem się precyzyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Też odnośnie przeglądarki zapytanie. Jak wpisuję jakiś wyraz, to przeglądarka od razu już po pierwszej literze zaczyna wypluwać wyniki. Irytujące to jest co nie miara. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) @E57 Opcje->Opcje->Ogólne->Strona startowa Edit: literówka Edytowane 30 Czerwca 2011 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 orlontko - stronę startową mam cały czas ustawioną na www.google.pl tak jest od czasów FF 3.x, jednak tylko FF 5 się tak dziwnie zachowuje toms - jeżeli jako wyszukiwarki używasz google, to aby włączyć podpowiedzi należy wejść na stronę www.googole.pl (lub .com), w prawym górnym rogu strony kliknąć ikonkę ustawień, wybrać 'ustawienia wyszukiwania' a następnie zaznaczyć opcję 'Nie przewiduj zapytań wpisywanych w pole wyszukiwania'. Potem zapisać ustawienia i po bólu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Od wczoraj nagle firefox 5.0 zaczal mi sie otwierac z zakladkami ktore mialem ostatnio otwarte, dziwne bo jeszcze 2 dni temu tak to nie dzialalo a tez nic nie zmienialem. Istnieje jakas magiczna opcja ktora odpowiada za to ze automagicznie mam stare zakladki zamiast strony z google i przyciskiem przywroc ostatnia sesje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Albo przeglądarka się wywala przy zamykaniu i za każdym razem przywraca sesję (możliwe, że powoduje to jakieś rozszerzenie), albo pomieszało się w Narzędzia>Opcje>Ogólne>Przy uruchamianiu programu Firefox:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 A no faktycznie cos zmienilo mi ta opcje o ktorej wspomniales, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Waterfox: Firefox 64-Bit [Firefox 5.0 FINAL! (19th June)] - Overclock.net - Overclocking.net Firefox skompilowany z x64, SSE,SSE2 i innymi optymalizacjami. W efekcie działa znacznie szybciej - start, praca, wczytywanie stron. A co najlepsze - działają wszystkie wtyczki ze zwykłego Firefoxa. Edytowane 22 Lipca 2011 przez Czarnodziej 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Czy jest jakiś dodatek do FF, żeby można było zapamiętywać hasła na stronach https? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 LastPass - Password Manager, Form Filler, Password Management Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Firefox 6 ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/6.0/win32/pl/Firefox%20Setup%206.0.exe x86 ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/6.0/linux-i686/pl/firefox-6.0.tar.bz2 x86_64 ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/6.0/linux-x86_64/pl/firefox-6.0.tar.bz2 ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/6.0/mac/pl/Firefox%206.0.dmg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Coś nie halo z tym FF 6 jest. Wczoraj wrzuciłem i od tej pory co jakiś czas wysypuje się na na fejsbruku i kilku innych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 U mnie żadnych takich problemów. Jakie wtyczki masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Coś nie halo z tym FF 6 jest. Wczoraj wrzuciłem i od tej pory co jakiś czas wysypuje się na na fejsbruku i kilku innych stronach. Mi też się wysypywał! Wgranie stabilnej z getfirefox rozwiązało problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) znów mi fastdial z ff7 nie działa jakaś rada ? edit: juz działa http://userlogos.org/node/14804?#comment-17801 Edytowane 28 Września 2011 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Na Firefox 6 miałem okazyjne freezy na stronach (na różnych PC) ... na wersji 7 jak na razie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Mam problem z adobe flash player. Mimo udanej instalacji najnowszej wersji, ff tak jakby "nie widzi". Tutaj jest filmik wymagający najnowszej wersji, w operze działa, ie działa, ff nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Mam to samo na Justin.tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Justin.tv bangla, aczkolwiek filmik od toms83 już nie. FF 7.0.1, Flash 11.0.1.152 (najnowszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Justin.tv bangla, aczkolwiek filmik od toms83 już nie. FF 7.0.1, Flash 11.0.1.152 (najnowszy). U mnie też justin chodzi. FF zarówno 3.6.23 na xp jak i ff 7 na win 7 z zainstalowanym najnowszym AFP nie są w stanie go użyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Wyłączcie blokowanie reklam/skryptów na tej stronie. U mnie na W7 x64 + FF 7.0.1 filmik ruszył po wyłączeniu AdBlocka i odświeżeniu strony. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 OMG, faktycznie zazwyczaj najciemniej pod latarnią. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...