Beerd Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Nie nie mam drugiego. Jak? Proste firefox ma tyle samo co moj system czyli dwa lata, mysle że miał prawo się sypnąć. Za hasła dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Krótka piłka. Co zrobić, a raczej jak wpisać adres do zakładki żeby była ikonka obok niej (oczywiście o ile strona takową posiada)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nic? :D U mnie sam ikonki dokłada bez zadnych kombinacji alpejskich ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 U mnie też same sie dodają (chyba, ze strona ich nie ma w kodzie tudzież w odpowiednim do tego miejscu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Favicon Picker - dla stron, które nie mają faviconki, możesz dodać ją sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie kompatybilne z moja wersja FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 http://www.extensionsmirror.nl/extfirefox/...icker_0.2.5.xpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja zapraszam na strone http://ff.yyy.pl gdzie mozna znalezc wiele ciekawych i przydatnych dodatkow do liska:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Czy istnieje wtyczka pozwalajaca na ustawienie "odswiezania" (przeładowywania) panelu co jakis czas? Chciałbym np ustawic, aby jakis panel sam odswiezał sie co 30 sekund. Moje poszukiwania na nic sie nie zdały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 https://addons.mozilla.org/extensions/morei...=firefox&id=115 3 sek na google : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=auto+r...aj+w+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Gotowe. Zainstalowałem, tylko teraz gdzie ustawić co ile ma się przeładowywać? // już wiem gdzie. Przy przycisku odświeżania mamy strzałke.. Edytowane 18 Listopada 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 gdzie sie zmienia profil firefox'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Uruchom Firefoxa z parametrem -profilemanager uruchomi Ci się profile manager. Edytowane 19 Listopada 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 I znowu problemy z FF :(. Otóż gdy zamknę przeglądarkę z paroma otwartymi panelami, to po ponownym włączeniu wszysztkie panele się duplikują. Jeśli miałem otwartych 10 paneli, to po restarcie mam już ich 20, z czego każdy ma swoją kopię :/. Nie wiem, gdzie może leżeć winowajca, ustawiałem, co się da, ale nie pomaga. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu. Jeżeli ułatwiłoby to komuś pracę, to zamieszczam listę aktualnych rozszerzeń: Adblock Plus, All-in-One Gestures, All-in-One Sidebar, BugMeNot, Crash Recovery, DictionarySearch, Download Embedded, Download Manager Tweak, DownloadWith, fireFTP, FormFox, IE Tab, MediaPlayerConnectivity, Nuke Anything, Sage, Slashy, Super DragAndGo, Tab Mix Plus(pewnie winowajca, ale nie ma w nim żadnych ustawień, które mogłyby to powodować), User Agent Switcher. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Tradycyjnie - "metoda prób i błędów" - kolejno powyłączaj rozszerzenia i sprawdź kiedy problem zniknie. Na Tab Mix bym nie stawiał, prędzej na Crash Recovery (nigdy go nie używałem, tylko strzelam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A jednak jest to Tab Mix :/. Problem pojawił się dopiero w najnowszej wersji. Dopiero teraz zauważyłem, że polecane jest odinstalować starszą wersję zanim zainstaluje się nowszą. A ja instalowałem prosto ze stronki na starą. Czy to może być problem? Czy czeka mnie usuwanie profilu(jak ja tego nie lubię >_>)? Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Tak to jest jak się nie czyta. :P A co do profilu - sprawdź, odinstaluj Tab Mix i zainstaluj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ostatnio cos dziwnie zachowuje mi sie Friefox. Przy pobieraniu plikow za pomoca medzera pobierania, przyklad: klikam na jakis odnosnik do pliku, pokazuje sie okno czym pobrac ten plik. Wybieram 'Zachowaj na dysku' i teraz jest jazda. Calkowicie sie blokuje przegladarka (jakby sie zawiesila), po jakims czasie ( mniejwiecej 6-8 sek ) zalacza sie menadzer pobierania, ale pokazuje ze plik juz jest w trakcie sciagania ( zaczal sciagac odrazu ) i przegladarka sie 'odwiesza'. Moje rozszerzenia: FlashGot 0.5.95 Tabbrowser Preferences 1.1.1 Bandwitch Tester 0.4.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) u mnie też tak się zachowuje jak lista ściągniętych plików jest za długa....może pomoże w opcjach zaznaczyć aby lista była czyszczona przy zamknięciu przeglądarki Edytowane 21 Listopada 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A co do profilu - sprawdź, odinstaluj Tab Mix i zainstaluj ponownie. Nie pomogło. Dopiero wywalenie profilu zdało egzamin. Dzięki za dobre chęci :P. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Jak chodzi? Trzeba od nowa konfigurowac rozszerzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Miałem kilka rozszerzeń niekompatybilnych z 1.5, więc zrobiłem nowy profil. Stary profil otworzył się bez problemu. A jak chodzi - jeszcze za wcześnie, ciągle testuję. 'Wstecz' wreszcie działa jak w Operze. Pierwsze wrażenia - pozytywne. :) Edytowane 29 Listopada 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 No to ja podam 'szybkie linki' do wersji 1.5 po polsku i po angielsku A od siebie zapraszam na http://ff.yyy.pl :) Co do rozszerzen to te najwazniejsze zostaly juz 'zapdejtowane' i poprawnie dzialaja z wersja 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Na starcie zablokowało 4 rozszerzenia i skórkę., zaktualizował się tylko Sage... Trzeba będzie sprawdzić jak działa wymuszanie otwierania nowych okien na kartach, bop wczesniej trzeba było do tego rozszerzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 U mnie zablokowało tylko DragToTab, reszta (ok 8-10) działa poprawnie, zostały zaktualizowane. Powiem szczerze, ze pierwszy raz mam do czynienia z takim sposobem działania wstecz i bardzo mi się podoba. Wiecej nic nie powiem, bo uzywam jej dopiero kilka minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam Uzywalem FF 1.07. Dzis zainstalowalem 1.5 i na dole pod paskiem statusu pojawil sie inny szary pasek (4x wyzszy od paska winxp) z czerwonym napisem <menuitem----^ . Nie wiem jak sie pozbyc tego paska! Zainstalowanie poprzedniej wersji calkowicie psuje przegladarke. Co to za pasek? Juz zaczynam mnie on wkurzac... Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Pierwszy post w topicu przeczytaj, to się dowiesz ... Przeglądarkę w tej samej wersji językowej instalowałeś ? Edytowane 30 Listopada 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Pierwszy post w topicu przeczytaj, to się dowiesz ... Przeglądarkę w tej samej wersji językowej instalowałeś ? Przeczytalem pierwszy post. Nic sie nie dowiedzialem na temat mojego problemu. Obie wersje FF mialem polskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Podczas pierwszego uruchomienia FF 1.5 sprawdza czy zainstalowane rozszerzenie są zgodne z 1.5. Pewnie znalazł, że któreś potrzebuje uaktualnić, Ty kliknąłeś, żeby to zrobił. Rozszerzenia zostały uaktualnione oczywiście w wersji EN. Zgadłem ? A co robić w takim przypadku - masz opisane w pierwszym poście (łącznie ze screenem ślicznego paska ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...