natafka Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 no witam! mam mały problem. Otóz właczam sobie komputerek, wszystko jest pieknie, nie mija 2 minuty a sieć mi cała pada i nie działa. Jak zdąże włączyć gg to jst oki, i działa ile wlezie. CZyli jakies połąćzenie jest. N ale stronki ani nic nie hulają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Stawiam na DNSy. Spróbuj wpisać http://217.168.128.131 (adres tweaka) jak ci stronki nie będą chciały chodzić. Jeśli poprzez www.tweak.pl nie będzie działać a poprzez adres IP będzie działać to musisz zmienić albo wpisać adresy DNSów Jak masz łącze w TePSie to wpisz 194.204.159.1 i/albo 194.204.152.34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ja mam dsny w porzo wszystkie. MAm jeszcze drugiego kompa, i tam normalnie wsyzstko działa. Te same dnsy ip, bramy i maski. ROzumisz, i wlasnie niew iem o co bieżka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...