Zybeks Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Pytanie jest proste. Wejdzie to na ta grafe czy nie? Ma moze kto z forum to zamatowane na tej karcie (GV-R96P128DH? Nie pisze w temacie wysztko o.... bo jest mniejsze prawdopodobienstwo, iz ktos tam zajrzy, a mi zalezy na odpowiedzi. Szukalem tez na forum jednak nie znalazlem odpowiedzi. Z gory THX za odpowiedz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jednak lepiej byś zrobił jakbyś tam zapytał :evil: Ale odpowiem że nie wejdzie ;) Zagapiłem się i nie zauważyłem rev. 2 na końcu. Rev. 3 wchodzi bez problemu i jest to jak na razie jedyny model kompatybilny z tymi kartami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 brzeszczot i wejdzie :D 8) znaczy juz wszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A no jeśli hardcore to nic nie stanie na przeszkodzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 brzeszczot i wejdzie :D 8) znaczy juz wszedlto po co pytasz? z przycinaniem i przerabianiem to wszystko wszedzie wejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...